På plats

När vi fick mot hotellet såg jag en ung kbinna med lång blonderat hår stå vid en brandpost. Min spontana tanke var: en gatuprostituerad. Jag sa det till maken som inte reagerade. Klockan var kvart i sex på en torsdag.

På väg hem från middagen samma kväll passaerade vi henne igen. Då var det fler kvinnor utplcerade efter gatan. Några på kontorssrolar och lådor av olika slg. Nu kändes min misstanke bekräftad. Vårt hotell ligger på en gata med öppen prostitution. Kvi  prna verkade slitna. Ett alkoholiserat gammalt gäng män och kvinnor satt på en bars uteservering i slutet av gatan och drack. Sista februari i Palma. Sorgligt. Men de slipper frysa, det känns som en försommarlväll och en del går barbenta i tunna korta sommarklänningar och shorts. Vissa i dunjacka.

Vi gick hem, hotellet är mycket vackert men det låter  mycket från crönderna och smäller i dörrar. Lite orolig somnar jag in. Mindre än 50m bort säljer kvinnor sex till fulla mån. Jag såg ett omaka par slå följe på gatan och svänga in där. Skitigt, svettigt och fult. En skam för mänskligheten.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen