Nu är den här!!

Massor att signera idag. Jag tycker den är fin (krispig va?) och skönt att jag inte behövde göra något själv vad gäller omslag!

Idag efter mitt arbete på psykakuten var det dags att åka och signera böcker hos Pugförlag! För första gången fick jag hålla i min nya bok, den andra i ordningen. Det är en mycket speciell känsla. Man är stolt, livrädd och förväntansfull. Och tacksam. För det är ganska så få förunnat att ens bli utgiven. Den här ”förlossningen” av min baby var så mycket smidigare än den förra, en korrvända och knappt något arbete alls för mig egentligen efter att manus var klart. Tänk om det alltid kunde vara så! Otroligt roligt! Nu kommer det andra jobbet med en bok….marknadsföringen. Men den är liksom inte min ”huvudvärk” kan man säga, Det är David och Jennifer som får brottas med det. Skicka recensionsex hit och dit, sälja in boken hos butikerna som säljer böcker och jag hoppas ju alltid på Biblioteken. Jag älskar bibliotek och där får ju boken många liv kan man säga och blir tillgänglig för alla! Jag skriver ju sådant som verkligen betyder något för mig och båda mina böcker har ju kommit till för att jag vill hjälpa andra som drabbats av samma som jag!

Nu är boken i hamn iallafall och jag hoppas att den säljer som smör såklart för det gör det lättare att få ihop EN TILL BOK! Jag har alltid en till bok att skriva tänker jag även om man är lite tom efter varje. Just nu minns jag knappt vad jag skrivit. Ibland läser jag om dem för att uppdatera mig själv så jag inte far iväg och säger sånt som inte står i boken fast jag tror det…Rörigt kan jag erkänna.

Men för er som är sugna på den här färskingen kan jag säga att sjukdomen är densamma men vinkeln en annan. Här handlar det inte om att bli frisk utan att hålla sig frisk. Sen vänder den sig även till anhöriga och arbetsgivaren. Helt otippat var det väldigt roligt att läsa om arbetsmiljölagstiftning (who would have thought!?!). Intervjuerna har börjat och kanske jag ska synas i lite mer publika sammanhang under hösten…vi får se! Spännande är bara förnamnet.

Det är några som redan läst den och de gillar, den är lik den förra så rolig trots handfasta tips. Lite anekdoter, galna bilder på arbetsplatser jag haft i korridorer jag nött och sen kaosbilder från min bostad med barn, tvätt och klet….låter det inte outhärdligt lockande? Klet…? ad fick jag det ifrån? Här finns inget klet ju…rörigt må hända men jag torkar bort klet frenestiskt.

Egentligen skulle jag ha tagit alla bilderna NU efter arvegodsets intåg i det Voltaireska hemmet. Hur många kan stoltsera med TVÅ pianon i samma rum? Om ni påstår att ni har det så vill jag ha bildbevis. Jag kan ta en på mina imorgon och posta.

Nu har jag gjort tillräcklig reklam här. Men bara så ni VET, den finns hos Adlibris och Akademibokhandeln m.fl på MÅNDAG 13/5 och jag tror man kan köpa den via förlaget också, då blir vi ju extra glada för då får ju jag och Pug mer av kakan. Stora drakarna vill ha massor med rabatter när de köper in….Jag hoppas på slutsålt innan midsommar, vad tror ni???

Kramis alla finisar (obs skämt, jag menar ajöken!)

Jag får ju aldrig någon riktig ordning på håret och idag när vi fotade blåste det till på köpet. Vi får se om det blev någon vettig bild. Fotogenic är jag då INTE!

Pressmaterial

Min lilla samling. Helt olika formgivning och jag tycker kanske liiiite bättre om den senaste även om JAG och lilla T är på första omslaget. Kolla längst ned i vänstra hörnet! Personalens favorit, jo men såatte…..

2 svar på “Nu är den här!!

 1. Hej Anna,
  Mina varma gratulationer. Du är sannerligen en superkvinna som mäktar med att rådda en stor familj, AT-tjänst, trädgård, höns – och ger ut din andra bok, vid sidan av att hålla liv i din blogg som är både allvarlig och rolig. Hatten av!
  Hälsar
  Agi

  1. Hej Agi! tack för det men jag är precis vanlig faktiskt. Men ganska målinriktad tror jag….envis och fokuserad. Om du visste allt jag väljer BORT att göra…..Men du märker nog att bloggandet går ner då och då när jag har blicken riktad åt annat håll. Du skulle se städningsnivån här hemma. Den är så låg att en städerska inte en kunde kallas in om vi ville! Trevlig helg!
   Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen