Sponsrande inlägg

Här är det jag köpte. Jag vet, jag behövde kanske inte detta….eller…jag har ingen hatt, benvärmare har jag längtat efter sedan jag såg Fame första gången och strumpor….brukar jag låna av maken. Så, jag rättfärdigar detta utan vidare och känner att jag gör en BRA sak när jag inte köpte ännu mer och faktiskt kommer använda allt detta och på kuppen inte få hudcancer eller frysa kommande vinter där jag går i mina kalla, tighta jeans.

Igår hämtade jag ut paketet från posten, mitt efterlängtade. Inte bara några veckors längtan utan säkert ett halvårs. Jag trillade över De Toujours på Instagram och blev omedelbart helt betagen. De säljer kläder och annat och jag vet inte hur jag ska förklara deras utbud….bäst kanske att ni klickar in er på länken men om jag gör ett försök…? Jo, de säljer föremål (kläder osv) vars ursprung är knutet till ett yrke. Ja det var en bra beskrivning. Så kardinalssockor i purpur (som jag köpte) som tidigare var förbehållna just prästerskapet, nunnekläder, äkta espadriller osv. Jo, vissa traditionella kläder som rumänska folkloreblusar som är handbroderade till exempel. Allt är hantverksmässigt tillverkat och man betalar för det. De tar nunnedräkter och sätter ihop det med t.ex naken hud på vacker kvinna och plötsligt får föremålet ännu mer laddning och spänst. Jag ska ha rosa ben på ett ytters okristligt sätt ihop med jeans hade jag tänkt och kanske sylvassa klackar…

 

 

Repetto

 

De är kanske i dyraste laget men kolla färgerna. Det ser ut som Jelly beans ju. Första bästa tillfälle jag får att köpa ett par nya skor ska jag nog satsa på ett par av dessa. Älskar ballerinor, jag är ju snart en själv! (om 100 år!).
MY GAD! Tylla skulle DÖ om hon såg dessa. Med den sjuknande svenska kronan tror jag att kjolen nog går på minst 1000 kr och DET kan jag INTE motivera för mig själv hur mycket jag än försöker! Men härliga är de!

 

Nåväl. Jag gillar tänket att saker har kvalitet och är tidlösa så man slipper byta med varje modeviff. Jag hatar modeviffer. Om ni såg min garderob skulle ni veta att jag talar sanning. Men jag har tjatat tillräckligt om det tror jag. Maken tycker inte att det är lika spännande, han tycker det är komplett galet att spara på kläder som ens farmor hde på 30-talet. MEN han tycker alltid jag är superfin i hennes klänningar. Han minns nämligen aldrig vad jag har på mig så var gång jag byter tror han att jag har handlat….Märkligt med tanke på hur sällan jag gör just det. Fast, idag ska jag faktiskt köpa mig ett par nya jeans. Jag vet, det svider lite och jag skulle ju kunna laga det par som gick sönder i veckan men nu var det så att hålet sitter precis fel. Mellan skinka och innerlår och jag tror inte en lapp eller stygn kommer bli så skönt. Och kanske det är OK att ha ETT par jeans som inte är slitet till vitan (varpen?) på höger knä eller har lappar bilateralt a genoux? Jo, jag tror det.

 

Jag vet att det är fånigt att fota det man köper, jag VET men fasiken. Jag fick en sån rush av bara inslagningen, etiketten och hela alltet att jag var tvungen att föreviga detta. Älsk på den va?

Idag smäller det alltså. Jag ska till Barkarby outlet och hälsa på lilla dottern (snart 18) och handla på Filippa K. De har bästa jeansen för mig och på outletten är det överkomliga priser. Man vill ju inte betala en spänn mer än nödvändigt om man inte måste….JU!

Fasiken vilken snålis jag är känner jag…

 

De är sagolikt sköna på kan jag meddela. Varje människa behöver ett par sådana! Och kolla typsnittet, nyasen av rosa och grått….fasiken vad härligt!

Jag tänkte att jag skulle skriva om korkade politiker idag men härligheten tog över. Men bara så ni vet, det kommer något snart som jag inspirerats till av att höra P1-utfrågningen inför EU-valet. Och HERREGUD vad trött man blir. Jag blir orolig på ett helt nytt plan. De jag hört verkar ju inte kunna NÅGONTING! Och att de inte SKÄMS! Fru Post var värst av de jag hört. Man vill rulla ihop sig som en gråsugga och hibernera tills alla avgått. Men, det är VÅRT fel! För vi INTE är politiskt aktiva och att vi röstar på dessa typer. Det var det stående skämtet igår vid ronden, vilka nötter alltså.

 

Mäh!!!! Jag älskar verkligen typsnittet här, ÄÄÄÄLSKAR med versaler.
Jag i benvärmare, det har man inte sett sedan 80-talet. Har jag en åldersnojja? Ja det är jag helt övertygad om fast lag låtsas som det regnar.
Jag skulle tro att dessa skor alla är störtsköna på fossingarna. Kolla in den i röd metallic!

 

Så nu blir det andas i en fyrkant för pulsen gick upp där och så ska jag försöka lyssna på några fler utfrågningar när jag har den mentala friden att göra det utan att slå sönder datorn.

Hej så länge!

Jag vågade inte ens kolla vad de skulle kosta men är de inte helt galet coola. Jag tror jag BEHÖVER dem, helt säkert BEHÖÖÖÖVER jag dem. Om ett år iallafall när jag inträder i andra halvan av livet och officiellt blir asgammal.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen