Totalt ointresse för Almedalen

Tre skjutningar i mitt fd. närområde. Man skulle kunna tro att jag då hade lyssnat på Kristersson idag men NEJ. Jag är så fruktansvärt trött på politiker. Vanligtvis snackar de en massa skit, skor sig på vår bekostnad och håller på med en massa plakatpolitik som oftast helt verkar sakna underbyggnad i verkligheten. Jag lyssnade däremot på Magnus Ranstorp. En viktig kille som politikerna helt sket i att lyssna på för 10 år sedan när han varnade för utvecklingen i bl.a Rosengård. Då sa min överläkare, bördig från Iran, att han inte skulle bo där han jobbade (Vällingby-Hässelby-Blackeberg) för han spådde att det var det nya Rosengård. Numera dyker Hässelby (där jag är född) allt oftare upp i nyhetsrubrikerna. Ofta kopplat till knark och dödligt våld. Och ja, jag har flyttat bort. Vi fick nog för sex år sedan när trenden började peka ditåt på ett mycket tydligt sätt. Jag har visserligen ångrat mig lite i val av ny kommun för politikerna där jag hamnade är ännu värre än man kunde ana men sånt kan man ju agitera och rösta bort….

Nu ska jag alltså INTE lyssna på politiker mer (med undantag för Sabuni som jag alltid gillat) utan lyssna på de som faktiskt vet och kan något och inte har personliga motiv för sina göranden och låtanden utan faktiskt vill väl, för att de är sådana.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen