Torsdag

Igår var jag på symposiym. Inte mycket nytt under solen men några väldigt trevliga föreläsare och en som gjorde mig mycket konfunderad. Och som sen inte kom tillbaka för frågor. För det handlade om beroende och psykiatri och sen lite om sex- och porrmissbruk som var lite löst kopplat till könsdyrforiker. Och med tanke på att dessa personer är väldigt unga, en del (eftersom många i befolkningen 400000-1 miljon övekonsumerar alkohol och en del börjar väldigt tidigt) nog kan tänkas använda substanser(!) och att hjärnan inte är färdigutvecklad förrän i 20-25 åå hade man ju velat fråga lite om varför de med alkoholproblem och t.ex ADHD ej tas emot där….Inte för att jag är någon förespråkare för tidiga interventioner i folks kön precis, men det hade varit intressant ändå. Andra tyckte nämligen att man inte skulle utesluta folk med mer än ETT problem för behandling. Jag ska tänka vidare kring detta på egen hand.

Hej!

MAXAT var det iallafall!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen