Min sanning

Jag hade tänkt sälja den här boken, men jag tror det blir återvinningen istället. Den gjorde mig bara arg och jag drog en slutsats första redan under första kapitlet tror jag…..det var nog bra att dra ned på alkoholen för i princip alla bekymmer som försvann kan förklaras med alkoholfrihet, utom möjligen träningen då…..Jag hade tänkt sälja den här boken, men jag tror det blir återvinningen istället. Den gjorde mig bara arg och jag drog en slutsats första redan under första kapitlet tror jag…..det var nog bra att dra ned på alkoholen för i princip alla bekymmer som försvann kan förklaras med alkoholfrihet, utom möjligen träningen då…..Om ni nu tänker att det är förtal på något sätt så är det bara reflektioner efter vad som skrivits. Att alkohol togs bort och resultatet blev strålande, så inga falsarier här inte. Och det är väl det enda som är vetenskapligt helt oomtvistligt i denna bok, att alkohol är giftigt och inte gör något bra för kroppen. Sen träning, ja det visste vi ju alla redan. Men shots med gurkmeja och ingefära…..no no no.

Oj, vilken tung nyhetsdag. Regeringen backar, inte oväntat. De verkar vara som en ansamling amöbor och LOV lär väl komma upp på tapeten nästa år igen. Och som sagt, om Bert Karlsson ger sig in i den karusellen om att fixa jobb till folk, då ska man nog vara startklar där om man vill köpa en fräsig bil inom tre till fyra år.

Medan jag låg nere för räkning så möblerade maken om. Han gör lite sådant med jämna mellanrum. Ändrar något när jag inte är med. Men detta kan jag leva med. Men inte hallen, den blev för ”liten” vi måste göra om där, senare, när alla skepp har seglat in.

Sen att antioxidanter i hög dos är onyttigt…ja, för mig var väl inte DET en nyhet precis, man blir bara glad över att detta får strålkastarljuset på sig och kanske gör att man inte kan marknadsföra viss hälsokost eller kanske dyra böcker som utlovar maxad hälsa osv bara du äter grukmeja eller blåbärspulver. Jag har skrivit om detta om och om igen så jag släpper det där.

Växthus i pepparkasdeg…vi får se hur det slutar. Ingefära finns i iallafall, men inte koncentrerat tack och lov.

Sen förtalsrättegången, domen och den dömda tycker fortfarande att hon har rätt….jag fattar ingenting. Jag släpper bollen liksom, det hela är så ologiskt. Jag vet, man ska inte sticka in foten i getingboet men ur ett strikt juridiskt perspektiv är det rafflande. Och man tänker hur låg ska bevisbördan egentligen vara för att anklaga någon för något….DET vore en spännande sak att utforska, alltför spännande är jag rädd.

Årets julpostmärken var så fina att det kändes sorgligt att göra sig av med dem. Men nu är de skcikade iallafall, julkorten till närmast sörjande och några till. Och så in fina adressbok jag håller på att uppdatera, women in white….

En radikal islamist leder skolor….ja herregud, vad ska man säga? Inget. Jag är emot skolor med religiös inriktning. Känns medeltida helt oberoende av religion.

Men jag ser fram emot mindre humbug, mindre näthat, färre religiösa friskolor och terrorister av olika slag och kämpar på med mina pepparkakshus som nu behöver lite stöttning.

Det var den Annadagen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen