Jag såg en sån fin….

Hellång dunjacka på vinterstudion idag. Och om det är något klädesplagg jag faktiskt skulle behöva är det en dunjacka. Och så mindes jag en Moncler i gult som jag hade för mycket länge sedan. Så jag googlade…..

Från Blanknyc.

och hittade denna! Jättehäftig och jag får habegär men jag behöver inte en sån. Jag googlade vidare och hittade istället dessa:

Underbar tycker jag. Och kostar bara 520 euro…..Från Moncler.
Och den fanns i gult också! Jag tror att jag längtar efter mer färg i garderoben….

Jag hittade en enda vit lång dunjacka och den kom från Nike. Kanske kanske jag köper en sån. Men jag gillar inte loggor så mycket. Om det inte är Moncler då för den är både snygg och så diskret det går på en arm….eller, jag skulle nog sprätta bort den också faktiskt. Jag brukar göra det.

Jag hatar att frysa och lånade makens nya jacka på nyår då jag gick utan. Men den prasslade så jag höll på att bli galen faktiskt så en sådan kan jag inte ha.

Vi får se, kanske ett besök till Ditt och Datt för att se om jag kan hitta ytterligare en secondhandjacka. Men tills vidare går jag iklädd min begagnade Whyred, den var faktiskt på frimärke nyss. Så man behöver ju inte skämmas direkt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen