Testar ny kamera

Tulpan i förfall är också ganska vackert.

Jag har ju aldrig kunnat hantera en kamera och min okändhet gör ju att alla bilder här tas av en halvkrossad Iphone av en inte helt sen modell….men jag tänker att bilderna kanske ändå är lite viktiga även om jag vill ha rå realism. Så jag har lånat min dotters kamera för att känna på hur mycket kamera jag behöver. Jag gläds redan åt att jag kom på att man kunde ta ut minneskortet och sätta rakt in i datorn istället för att höra som maken (the technical wizard of this family) föreslog. Jag pillade lite och vips uppenbarade sig en liten lucka…och resten är historia så att säga. Jag kunde snabbt ladda upp de bilder jag ville ha och dessutom redigera dem i wordpress. Aslätt ju.

Jag kunde inte med att kasta förra årets katalog….

Jag hade en ledig dag idag och ägnade den i vanlig ordning till att återhämta mig från helgen, laga mat, laga fingervantar som katten käkat upp. POP-vantar är helt bortkastat här hemma. Men jag har ju stoppgarn så det räcker och jag kunde till och med få till båda färgerna i ränderna, bara en sådan sak.

Mina egenkomponerade buketter.

Jag har för tillfället beslutat mig för att skriva glada saker. Kanske det är grejen (jag tror inte det egentligen men jag ska verkligen pröva att vara alltigenom härlig mjuk och len, en månad iallafall) Men jag sågade ett dekolletage på Oscarsgalan idag. Men dolde ansiktet.

Den här veckan har mer på schemat än en vanlig en. Imorgon kurs, det är i och för sig normalen här men jag tänker gå på föreläsningen för den anknyter till min egen KBT-patient. Det ska handla om stress och jag är taggad på att höra hur man ska behandla detta med KBT. Jag kan ju en del om området och har haft mycket positiva erfarenheter av mitt eget lilla sätt att hjälpa patienter, nu ska jag ta det till nästa nivå tänkte jag. Jag hoppas INNERIGT på att bli överraskad….

Onsdag blir lång dag med KBT men jag slipper då hämta barn och laga middag. Det är enda dagen i veckan jag slipper det. Jag slipper lämna på torsdagar också men i övrigt tar jag 80% av hämt och lämn.

Fredag är det disco för E och han är supertaggad och har blivit frågad av en tjej i klassen om han vill vara hennes date…men han tvekar. Trots att det är en tjej vi är mycket med och alla gillar, han är ovan. Och hon är en mycket försigkommen ung dam.

Lördag är det kalas för T. Vi har bokat en närbelägen gympasal och tänker ha hinderbana, chokladbollar (hemmarullade), muffins (kanske hemmabakade) och sen saft och godispåse. Jag ska satsa på TYLLA-ballonger och fina ballonger med confetti i och kanske pynta med lite girlanger vi har hemma. Men fokus på aktivitet, tjo och tjim. Någon tävling kanske också kommer hinnas med och sen tar vi kanske med högtalare för att få lite bra musik.

Det är ett bra budgettips att hyra en sån lokal för vår kommun hyr till exempel ut för 200kr/timme!

Sen är det söndag och jag ska…..testa på fäktning! Jag blev lockad av ledaren på Franks tävling i söndags och jag tror att kanske det kan passa mig. Svärdet i hjärtat typ….vad tror ni?

Nu ska jag öva mig på att fota fint. Och sen ska jag visa upp det som blev bra för er!

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen