Bloggspaning

Jag har så svårt att ta in att Blondinbella haft Sveriges största blogg. Av flera skäl.

1) Varför vill man följa någon och sponsra någons galet lyxiga livsstil och göra sig själv fattigare på kuppen. (Alltså vilja efterlikna en oefterliknelig).

2) Så tydligt reklaminnehåll att man vill hänga sig. CONTENT?

3) Dåligt skrivet. (Gör mig alltid förbannad. Inte för att folk har dyslexi men för att det är slafsigt att inte kolla stavning om man vet med sig att man inte kan). I senaste inlägget verkar hon typ full…? Jag fattar inte sammanhang etc.

4) Nu mer uppenbart än tidigare att allt är bluff, båg och rent plagiat och misstanke om att hon inte ens skrivit något själv….eftersom nivån är lägre nu än någonsin tydligen.

Men så vet jag nu efter senaste kursen att minst 16% av befolkningen ligger farligt nära att inte vara så smarta…kanske det är svaret på…All of the above. Och att 16% läser och vill vara som en känd influencer/kändis kanske är tillräckligt med folk för att göra en rik, iallafall ett tag….och jag menar nu inte att alla som läser är idioter men som en förklaring till obegripliga saker. Och att många verkar orka kommentera i den utsträckning de gör där. Och jag sällar mig ju nästan till dem men det är bara för att jag är så förbluffad över fenomenet. Dvs jag är korkad som inte kan ta in att detta är hur marknadsföring funkar och hur folk blir rika. De säljer på oss skit vi inte behöver med mördande reklam. Mer hedervärt att bara göra reklam om man också kan stå för produkterna…..

Här nedan screendumpar av texten från senaste inlägget…..

Betala bubblan? Alltså stå för att man ljugit om sina följare eller värdet på sina företag? Och sista meningen…vad betyder den?

Noll marginal för kostnadsökningar, en löpsedel är orsak till raset…eller….har man ansvar för vad man säger till sina kunder? ”-Och lägenhet…..va? Hur hänger den meningen ihop?

Jag vet inget om hur man glömmer visum till USA och när jag startat företag har jag försökt ha koll på hur det funkar för att göra rätt och sett till att ta reda på sånt jag inte vetat. Att det skulle vara en klassiker har jag svårt att tro.

Nu ska jag släppa den här kvinnan för det blir bara mer och mer bisarrt. Jag fattade aldrig hypen och efter alla rapporter om hennes bedrägliga beteende har jag oerhört svårt att förstå hur någon ska kunna våga satsa på henne framöver. Hon kanske kan få någon att spökskriva en bestseller om hennes uppgång och fall men inget verkar ju okänt så mycket som sipprar fram nu.

Jag är verkligen astrött på alla influencers som gör vad fan som helst för att kränga grejer och leva liv i lyx för hur synd folk än tycker om henne kör hon en Porsche Cayenne för ca en miljon och köpte en villa på Lidingö så hon har det bättre än säkert 75-80% av svenska befolkningen. Och då kan tilläggas att en sån som jag enligt Vs förmodade nya partiledare tillhör de rikaste i samhället (dvs måste betala statlig inkomstskatt….jävla märklig inställning när alla har lån och betalar nästan hälften av vad de tjänar i skatt. Jag skulle möjligen kunna räknas som rik om jag sålde allt jag hade och bodde i en koja för då hade jag pengar på banken…….om rik räknas som att man går runt och inte har några lån.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen