Känd från bloggen

Jag och Tylla lekte och rullade runt ett tag, men vi vilade lite också.

Jag vill börja med att säga привет! Det hoppas jag betyder hej på ryska. För vet ni, idag blev jag igenkäns av en ung kvinna från St:Petersburg som läser bloggen här! Hon kom fram och jag blev så väldigt överraskad och glad framförallt! Närkontakt med läsare är helt fantastiskt! Tack så mycket till DIG!!! Du gjorde verkligen min dag!

Det är så vackert här när skymningen faller.

I övrigt har jag nästan bara tagit det lugnt. Två kalas skulle barnen till och jag har både skrivit lite på nytt projekt och hunnit med att sitta i solen helt avspänd med maken. Mat har vi legat lågt med för det är så sällan barnen vill ha och ja….det äts lite smått och gott då och då. Så länge de inte kutar runt som galningar antar jag att de inte drar så mycket energi och för egen del är jag sugen hela tiden men någon direkt hunger vet jag inte om jag har. Te och macka funkar för mig. Maken däremot är svårare att mätta på det sättet och han har lärt sig att förse sig själv. Så han gjorde bacon, ägg och vita bönor till lunch. Jag bad om äggröra men det var för jobbigt tydligen så det blev stekt ägg. Till middag om ni orkar läsa om mina matintag, blev det helt urbenad kyckling som tydligen ska vara något helt nytt i kyldisken ihop med potatis i ugn och sen blev min insats att göra SÅS! Så det gjorde jag med den äran tydligen. Han frågade hur och mitt svar brukar bli, jag vet inte. Det var skyn, grädde, redning, en buljongtärning, en skvätt soya, lite torkad ramslök och sen salt och peppar. Svårare än så är det inte. Men det är altid en engångsgrej. Går aldrig att göra om, på en höft osv.

Toapappershjälten!

Efterrätt som vanligt hallonglass. Tydligen har jag nött in den så pass att Edgar lärt sig gilla. Tur det annars är det mest jag som äter den och enligt maken består jag mest av fett. Alltså han har mätt…vi har en ny våg. 38% av mig är alltså fett och jag är intorkad….jag påpekade att hjärnan i princip BARA består av fett…..han var inte övertygad om att det var där allt satt. Tyvärr.

Nu blir det vila för huvudvärk har dockat till moderskeppet så jag kan inte ansträngas mer. Då kanske jag sprängs.

Jag började min dag med att hänga rosa-gul tvätt!

Och till dig på Tunnelbanestationen i Alvik, спасибо!!!!

Väldigt god passionsfruktsläsk jag kan rekommendera, den är nog egentligen till för drinkar för den var asdyr! Det betyder 24kr/flaska men vi delade lika här hemma, nästan ett glas var blev det på fem. Jag hade först tänkt ha dem som groggvirke till maken och mig men vi dricker ju inte så mycket alkohol här så vi lät barnen få istället! precis lagom mycket läsk faktiskt.

Anna

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen