Marknadsföringslag etc

Först några ord om hur man får marknadsföra sina produkter….

Sen lite vettlösa påståenden när vi har en ”superbug” lös i en pandemi av en girigbuk utan några kunskaper eller skrupler och vad det verkar en ganska låg tolerans för människor med andra ståndpunkter….

Halleluleja, vill att HELA folket ska ta hand om sig med hennes superdyra olja…
Vill man äta som i de blå zonerna ska man äta fisk, rapsolja osv. Mycket sällan som Okinawabor suger på oljekapslar….
Jag är tydligen en obegåvad apa…….

Sen lite info från Livsmedelsverket. Det finns asmycket omega 3 i rapsolja…jättebilligt, och fisk, jättegott…..och de avråder bestämt från att överdosera…

Jo hon säljer tre skivor knäckebröd för 59kr också….160 gram, vad blir det för kilopris? Som oxfilé va…?
Nuf said!

Det är inte bara Katrin Zytomierska som försöker tjäna pengar på saker som faktiskt inte är vad de utger sig för att vara och profitera på folks rädsla (och okunnighet). Annika Dahlqvist, leg.läkare förordar kolloidalt silver som motmedel, intravenöst C-vitamin i hög dos. Här tror jag att den gamla Kvacksalverilagen skulle kunna vara tillämplig. För har man en legitimation utfärdad av Socialstyrelsen får man inte gå ut och säga vad som helst. Man måste faktiskt hålla sig till vetenskap då. Jag känner inte kvinnan i fråga och jag bedömer att min läsekrets är ganska begränsad så jag kommer inte göra mig skyldig till förtal nu men hon kan inte vara frisk alltså. För det hon förordar är fullständigt bananas! Högdos C-vitamin rakt in i blodet???? Hur kommer man ens på det? Jävligt korkat och OM man skulle få till detta skulle man sannolikt bli väldigt sjuk. Hon har heller ingen som helst förklaring till varför C-vitamin i blodet skulle hjälpa här….Deslegitimera tack!

Jag ser fram emot att vi efter detta får skarpare lagstiftning här och då kan man mycket väl inkludera alla oetiska skönhetsingrepp också, alla icke läkarförskrivna kosttillskott och ”detoxande, booostande och föryngrande” behandlingar!

NOG NU!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen