Vad kan bota Coronaviruset?

Jag vet, vi ska inte koppla ihop öl och virus, men jag hittade ingen bättre bild att sno.

Till att börja med har vi ännu inget svar på den frågan. Vissa befintliga mediciner testas nu mot Covid-19 och vaccinationer kommer säkert tas fram närmaste halvåretåret och sen är ju hela världen i princip immunicerad…hur länge? Virgin GT kan alltså vara en bra idé…dvs tonic. Det vet man inte. Vi får titta mot Kina och spå i kaffesump där för att se om de återinsjuknar som tillfrisknat. Handtvätt, undvika kontakt utan skyddsutrustning närmare än 2m och med skyddsutrustning och ordentlig handhygien kan vi slippa hjälpa till att sprida virus och annat. MEN en sak vet vi, vad som INTE botar! Och jag ska göra en lista som alla älskar här!

 1. Katrin Zytomierskas Omega -3 hjälper alltså INTE. (Omega 3 är bra, bäst i form av fisk, det är sant).
 2. C-vitamin intravenöst är inte heller ett botemedel.
 3. Bada sig i basiska ämnen. Eller syra.
 4. Isolera sig på platser långt bort från sjukvården kan vara bra men då måste man vara medveten om att man kanske ej har mobiltäckning, att det är långt till närmaste respirator och att helikoptrar ibland har svårt att landa alltför avlägset och insnöat…Man kan också göra mänskligheten en tjänst och hålla sig i radioskugga om man tycker att NU är en tid då man ska kränga sina hälsokostartiklar som i princip är dyr fågelmat.
 5. Tarmsköljning.
 6. Antinflammatorisk mat (vad det nu är).
 7. Alkohol oralt, det är ofta något en del vill ta till…oklart varför. Det är bäst att ha på själva viruset för att ta kål på ett eventuellt hölje.
 8. Vitlök i krans runt hals.
 9. Ligga med en oskuld.
 10. Slicka på helgedomar (mycket populärt i Iran nu…och de verkar inte ha fått kontroll på situationen).
 11. Healing/kristaller.
 12. Be till gud.
 13. Kokain och andra droger, dessa har sällan positiva effekter.
 14. Vulkanaska.
 15. Pasta.
 16. Elchocker.
 17. Varma och kalla bad (även om jag ibland tror at det är dags att återuppta dessa inom psykiatrin)
 18. Rawfood.
 19. Penicillin…för detta är ett VIRUS.
 20. Kolloidalt silver funkar inte heller…men kan göra en Blue in the face (trevlig film)
 21. Toalettpapper botar inte men kan behövas vid Calici. Alltså inte från Game of thrones utan vinterkräksjukan…

Så, jag tror det var hela listan. Allt jag kan komma på på rak arm iallafall. Har ni stött på fler knasiga saker utan vetenskaplig grund? Tveka inte att kommentera inlägget här så vi kan nå ALLA där ute, även aporna som inte förstår något (jag är förmodligen en av de utpekade här). Vad sägs, ska vi ta ett samlat grepp om alla sharlataner där ute som följs av hundratusentals människor för sin brödföda och avfölja dem. Låt dem tala för tomma läktare. Och när vi kan andas ut efter detta ska jag föreslå en lagändring, man får INTE i kristider (eller annars heller) gå ut och saluföra produkter på detta sätt, det är nog nu! Vi behöver mer FAKTA och utbildning inte mer av giriga människor som är helt uppslukade av sig själva och bara vill kura till sig andras pengar, nog nu! AVFÖLJ!

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/blufflakare-och-halsogurus-tjanar-pengar-pa-corona/

2 svar på “Vad kan bota Coronaviruset?

 1. Jag håller helt med dig, det är ett otyg att det får göras ”falsk och vilseledande” reklam för så många preparat och ”fungerande behandlingar” utan att det blir någon konsekvens. Jag förvånas över att det sällan anges biverkningar eller mandoms i relation till risk för förgiftning…..
  Stå på dig!!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen