Veganska äpplen

Helt otroligt, det finns alltså VEGANSKA äpplen! Det måste jag testa. Med KANEL! Holy shit, och bara 780kronor kilot!

Godaste äpplet enligt lille E.

Jag ska imorgon, eller kanske hellre på torsdag visa er hur man gör VEGANSKA äpplen med kanel så krispiga att våren skäms i sin löjliga krispighet. Tills dess, kolla in min instagram @vardagbyanna för alla tipsen om hur du håller dig frisk från Corona. Jag vet att vissa ser fram emot tarmsköljningsavsnittet, jag ska bara preppa lite. Sen funderar jag fortfarande på vigvatten, krucifix, kålomslag och att slicka på ikoner….vi få se om jag hinner med imorgon för jag är nattjour nu och sen kan allt hända imorgon!

Kram, jag lägger upp en länk i bion om hur ni ska kunna köpa mina äppelringar sen, jag tror inte de kommer kosta mer än guld men man kan aldrig veta. Nästa steg blir en superdupergröt maxad med alla antioxidanter man kan hitta på klotet och kanske jag ska heala den också, vi får se!

Ciao!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen