Influencers, igen

Jag lyssnade på Medierna på P1 idag när vi lagade mat här hemma. Och på ALLVAR! Vad fan händer i världen? SVT, vår skattefinanserade statliga TV låter känsa influencers ”flytta ut på landet” i en ”dokumentärserie” och SEN kan man på dessa influensares egna plattformar få ta del av renoveringen som är sponsrad av olika företag….Och NU är det då oftast så att KÄNDA personer FÅR ett kök för 800 000kronor…bara för att de ska stå där och vara sig själva och sälja in dessa kök hos folk som verkligen inte kommer få någon rabatt eller annat om de lägger upp bilder osv på sina Facebooksidor osv. Det är inte sponsring tycker jag. Det är något nytt och mycket oheligare. I synnerhet om man blir känd via SVT och samtidigt som detta vevas ut i etern får betalat för att renovera ett hus man kanske köpt med gratisgrejer och sen kanske till och med kan kränga med en saftig vinst när serien är slut….känns det lite knasigt? I SVT som INTE ska göra reklam osv osv.

Fy fan alltså, jag är så aptrött på människor som är kända för att de är kända eller har en mamma och pappa som varit kända eller varit halvnaken på en förstasida osv.

Och jag måste bara säga att det senaste på detta sluttande plan mot Sodom och Gomorra är att nu ska dessa människor som är kända för att vara kända berätta vilka de legat med. Och sedan vilka de lagat med som verit kända och kanske lista de som de legat med efter sexuell förmåga. Vem har kysst den kändaste kändisen osv. Jag hade tänkt spela in en liten trudilutt om det men jag tänker att det är för snaskigt. Och jag läste att Nour var mäkta stolt över att ha legat med en kvinna som tyckte att just HON var bäst av alla 100 hon haft sex med…..om jag hade fått höra något liknande hade jag blivit livrädd och gått och testat mig för allt man kan och kanske till och med smsat denna kända person som för mig är okänd och bett henne hålla jävla käft om det som försiggår mellan två människor i samförstånd. Det är fan privat och så håller man det! Man berättar bara inte sånt för någon annan. PUNKT liksom. Jävligt tveksamt om man ens vill vara med längre liksom…läsa några som helst löp eller tidningar som skriver om sån smörja. Är vi verkligen så himla intresserade av vilka andra hånglat med osv? VA? Jag vill inte ens veta vilka min man kysst…..han vill sannerligen inte veta något om vad jag haft för mig. Och hur kul är det att vara ihop med någon som säger att en annan person var bäst? Herregud. Tänk om Corona kunde slå mot en annan grupp än multisjuka äldre…kanske inbilska giriga och uppmärksamhetskåta kändisar som INTE drar sig för att profitera på andras olycka, sälja produkter som påstås göra underverk för hälsan och ljuger om allt i sina bloggar och på sina plattformar bara för att tjäna en hacka. Jag vill kräkas! K R Ä K A S! Och fy på SVT, skäms!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen