Säsongsavslutet

Åkerö snart i blom.

Jag har ägnat morgonen åt diverse. Det vill säga, ge mat till barn, skjutsa barn, handla, plugga, tvätta och hänga en tvätt, ge vatten till höns. Prata med husläkaren, planera min ST-utbildning så att jag uppfyller alla delmål och försöka få tillbaka pengarna från Icelandair för den resa till USA som nu ej kommer gå av stapeln. Jag har också börjat förbereda mig mentalt för nästa DIY-projekt och att lära ena dottern att sy egna kläder. Jag hade tänkt ringa Lena Ph och höra om hon var intresserad…men hon kanske är mer upptagen än jag?

Så, idag blir det inget mer plugg för som ST-läkare har man ingen egen arbetsplats på jobbet och i mitt röriga liv blir det då så ibland att man lämnar papper där de inta ska vara för man orkar inte släpa runt med allt i en säck…så jag kommer inte vidare med studierna hemma. Det får bli på fredag istället. Men jag tror jag håller mig inom den givna tidsramen ändå…

Jag ska bara kakor senare också, det har jag lovat. Chokladsnittar.

Jo, jag spände upp det lilla broderiet på lite kartong bara för att. Jag är väldigt förtjust i det och det kommer nog bli ett bestående inslag här hemma. Jag har lust till mer broderiapplikationsmålerier framöver.

En till

Jag ska laga supergod mat tror jag och köpte kycklingfärd som var på vippen att gå ut för att frysa. Vi får se hur allt hinns med idag.

Här är den så som den såg ut igår. Jag korrigerade hakan lite för den störde mig…

En kurs iallafall bokad till Linköping med beroendeinriktning. Det känns onödigt men jag måste ha mina poäng. Det spelar ingen roll att jag arbetat heltid med beroende i säkert 3 år och varit ensam läkare på en beroendemottagning i stan och levt med beroendeläkare och deras forskning i stort sett hela livet tills jag flyttade hemifrån….men, några nätter på hotell har väl aldrig dödat någon???? ELLER?

Så, nu kör jag vidare på den här dagen med spridda små skurar. kanske det kommer mer ikväll…vi får se!

Så står den nu och vilar. Den ska upp på en vägg så snart jag hinner!

Hejhej!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen