Fri i själen

Sååååååå avspänd och free spirited! Tack Twilfit för att jag fick köpa morgonrocken av er, ÄLSKAR!

Free spitit….hur översätter man det? Influencer…influerare, påverkare, månglare? Jag vet inte. För egentligen är ju tanken med att en person kan ha en fri själ och påverka andra bra. Om resultatet blir mer lycka åt flera. Lite som vi får lära oss på min utbildning, maximera lyckan/hälsan och liksom hushålla med kosingen för allas bästa. Jag för min del får lite kräkkänsla av att se influencers visa upp sitt luxuösa liv för hela världen och sen be dem köpa saker så att de ska bli ännu rikare och vilka betalar? De som följer, sväljer och köper. Några använder kasnke dessa konton för högst privata njutningar och genererar inga pengar alls annat än till papperstillverkarna……

Ständig inspo!

Nåväl, sådan är världen. Några få är väldigt rika och den rikedomen kommer av att de tar små små summor av väldigt många andra och så har det alltid varit. Jag tänker mig att den första hövdingen/kungen/klanledaren var den som var antingen snyggast/starkast eller smartast och kom på ett sätt att ”skimma” lite från alla andra och på så sätt nästintill omärkbart skaffade sig makt och rikedom som sedan gjorde att efterföljarna/arvtagarna kunde fortsätta ackumulera rikedom och i slutändan sitta på nobla poster, i fina herresäten och fortsätta så som allt en gång började. Genom att ta en smula här och där. Influencerna och den nya tekniken ändrar spelreglerna lite, kanske för det är i var mans hand och helt otippade människor som fattat detta sätt att skapa rikedom nu poppar som svampar ur marken.

OMG! SÅÅÅÅ SANT! Och NYTT!!! Nytänkande!
Så här fundersam och avspänd ser man ut när man tänker ut TV-serier! Så ni vet. Moa Herngren tänker och tänker. Mitt tips, kom ut till os en dag eller två, känn spänningen i relationerna, frossa i kranskommunskänslan. Låt dig begränsas av att bara ha TRE små mataffärer och obefintliga parkeringsmöjligheter och INGET badhus! Vad kan ge MER att skriva om! Lägg sen till en galet energisk blivande psykiater med sex barn, Coronahot och en man som är polis på avdelningen för grymma brott. Då har du en åttasäsongers realitysåpa!

Nu ska vi koppla ur, ägna dagen åt barnen, den förlängda familjen (bror med fru och barn) och så lite läxor, höns och OM vi hinner lite trädgård. Jag har bytt ägg mot irisar och de måste ner i jorden snart….

Så här ser JAG (ME ME ME) ut när jag funderar på vad jag ska skriva om och fota på Instagram.
Från en annan vinkel, såååå fundersam.
Självklart val ÄR ju en blus för 7195 kronor. Så självklart!
Och om någon är sömnig och missade den första ”Hur du skapar stilen med ett par jeans, en sjal, en väska från Zadig och Voltaire(!!!) som min ena dotter köpte redan för 8 år sedan…, en tweedjacka i oversizead herrmodell och en knytblus, så kör vi samma sida EN gång TILL! Repeat!
Och ikväll….nyskapande mat, CHIPS men för att skoja till det lite MED skal! Peeling hacks!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen