Slatten

Dagens outfit, förra årets, eller förrförra? Caron Wester iallafall. Jag gilllar hennes design.

Idag var det min tur att åka tidigt till jobbet. Det kan låta som ett tveksamt nöje men….med allt det jobb som det innebär att få alla till rätt ställe på rätt tid så är det vinstlotten att få börja ar eta tidigare! Och…jag tar fyra av fem morgnar och fyra av fem eftermiddagar….

Tylla fotar sig själv ibland, det är gulligt tycker jag!

Torsdagar är den stora friidrottsdagen. En börjar fem, nästa halv sex. Så de får gå själva från skolan och hem, äta något och sen börja klä på sig det jag hängt fram. Det gick jättebra!

Maken skulle laga mat…men Hade ingen koll på vad som kunde lagas (det jade emellertid jag) så Han kom hem med pizza och hamburgare. Typisk atletmat! Min tanke hade varit carbonara och jag hade lagt ägg, parmesan och bacon på samma ställe i kylen i hopp om att han skulle få en impuls att laga detta. Nope.

Jag åt gårdagens rester. Mat i småbarnsfamilj är inte alltid så upphetsande men lunchen idag var från Urban Deli och den var jättegod. Teriyakilax, syrad rödkål och jasminris! Jo, jag mailade Fittja matkulturcentrum (Tavernan)också för att höra om inte de kan sälja mat i food truck på sjukhuset…och fick omdelbart svar att de öppnar ”hål i väggen” för avhämtning från och med 25/5! Det ska jag sprida på sjukhuset och till alla aeR för där görs FANTASTISK mat! Och alla är permitterade så de behöver verkligen stöttning! Sen när Coronaskiten är över ska ni äta deras buffé där i de coolaste och snyggaste lokalerna! Fittja har små guldkorn, detta är ett av dem!

Jag kom hem kvart i fem, tog Tylla i hand och traskade iväg. Jag gick två raska rundor på löpbanan och sen var det dags att kolla upp att Edgar klätt om och var redo att komma ner för sitt pass. Han var redo!

Den här tröjan vill jag HA! Den är så otroligt snygg och jag gullar stuket, den ser lite slarvig och tunn ut. Jag kanske ska sticka den på semestern och sen de där strumporna till maken….

sen stod jag där och småfrös och filmade dem När de övade höjdhopp, spjut och kula.

Jag fick ett sms från guldsmeden. Min ring var klar. Jag nästan dog för jag har saknat den! Vigselringen är orörd men förlovningsringen har fått två stenar. Den röda är ett semesterminne från Valkara i Indien, smaragden är från ett örhänge min pappa köpt till mig i Sydamerika innan jag fick barn. Jag tappade mycket smycken på kirurgkursen på grund av alla klädbyten, mössor och munskydd men denna fick bli en ring. De ska passa ihop som en. Så tur att jag inte gick bananas och köpte ett par glajjor igår för så hade jag inte haft råd att lösa ut dessa..

Jag hade undanbett mig pizza för två gånger på en vecka är för mycket pizza för mig ärligt talat!

Det var den dagen liksom. Jo, jag hann med att börja gjuta två formar till för en citronpress. Mycket spännande och imorgon ska jag fortsätta med det! Och göra fler citroner! Jag älskar att göra citroner!

Jag ska jobba med min KBT-kurs också på min lediga dag, kanske gjuta fikon? Det drar ihop sig till sommar fast det snöat mer sista veckan än under hela vintern känns det som…

2 svar på “Slatten

  1. Jag tycker mycket om dina ord … du spelar piano med dina fina vardag och minne…och dina söta ord….tog mig också att gå genom vad du beskrivit…underbar skänsla….du är som en konstnär som målar sina stunder men du gör det med ORDEN , dina Fingrar och pennan. Fantastiskt värld vi lever i.
    I.B

    1. Översvallande får man väl svara på den kommentaren. Glad midsommar!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen