Citronlera

Jag blev helt förtjust på väg till vårdcentralen. Doften var fantastisk. Synd bara att det var iskallt och snöade så jag inte kunde stanna en stund längre. Men jag fick inspiration till hösten!

Jag behövde lämna blodprover för att få en remiss vidare. Och sjukhuslabbet funkade inte. Så jag fick gå till stan. Jag tog en extra sväng också….det skulle jag inte ha gjort….förbi Synsam som låg på vägen….

Jag var ute efter ett par andra men såg dessa. Dyraste i butiken tror jag. Jag gillade dem, jag fick OK från maken men barnen sa nej. Det kunde jag ju skita i men det var något med det där guldiga…loggan i over size. Expediten sa ju att det var DET man ville ha…jag pekade på min jacka…jag är en Fjällräventjej som är familjemedlem i STF, jag är ingen bling blingare….Men jag lade undan dem och kunde ha köpt dem direkt när jag såg fodralet! Gul sammet! Hårt, ett sånt man öppnar! Jag blev kär och lade undan dem. Sen snabbt iväg till jobbet igen.
Snygga rakt framifrån men…jag oroade mig för sidan….

Jag frös rejält på den lilla promenaden om ca 400m åt vardera hållet och klaffbron fälldes ju såklart upp och jag och några andra fick stå och vänta jättelänge i snöstormen….men tydligen väckte det begär efter solglasögon…de går som smör tydligen nu…helt ofattbart!

Va?????? 13:e maj.
Jag googlade vidare efter att jag tänkt över hur smart det är att köpa dyra brillor och sen måla över guldet på skalmen…och då såg jag dessa från samma tillverkare….och DÅ blev det en annan femma, och tre tusen till…..Jag avstod men jag ska prova dem.
Magnolia, så fint och dinosauriskt på någor sätt….
ÅH! I snön och allt!
Älskar kombon!
Jag testade gjurformarna hemma…det blir bra detta! Älskar ju lera, och citroner. Och Eva och jag har klurat ut hur de ska bli gula. Med UNDERGLASYR minsann!
Maken tycker det ser ut som bajs…det kan han ju få tycka.
Jag har köpt en citronpresspryl på loppis…min tanke är att gjuta av den och sen en citron på andra ledden liksom…för att…..
Få ihop den så här ungefär….en citronjuiceurkramare. I gult! Är inte det årets julklapp så säg!
Jag kletade på rejält och nu har jag några på tork här hemma. några med hål i, andra utan. Vi får se om de håller när de torkar…..

2 svar på “Citronlera

  1. Hej Anna. Följer ditt citronprojket med intresse. Det kommer att bli något snyggt det är jag säker på. Mina ögon råkade falla på detta https://www.finelittleday.com/sv/. Jag gillar deras rutiga linnebordsgrejer. Har provat och det är en bra kvalitet och lättskötta.

    1. Hej! Vad roligt att höra, men vilken fin skål! En sådan kanske jag kunde göra….årets julklapp liksom! TILL ALLA JAG KÄNNER!!!
      Hej hej!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen