Kungen av Kungsan

Kan vi SNÄLLA sluta upphöja ÖKÄNDA personer till smågudar! Bara man synts på Youtube, i brottsregistret eller som deltagare i en såpa…snälla, det är liksom inte en kvalitetsmärkning….Snälla?
På allvar kanske den sannaste innehållsförteckningen någonsin!

Jahaja. Är jag förvånad? NEJ!

Ska han få MER MEDIETID??? Nej! Köp inte hans dyra pasta heller känner jag spontant. Den här killen har retat mig sedan jag var tonåring och han verkligen var Kungen av Kungsan, vad är han nu? Kungen av Kumla?

Jag blir faktiskt lite nöjd, glad är synd att säga men man kan inte tvätta bort alla ränder…grunden i ens moral och etik läggs tidigt. Man ska få konsekvenser för annars lär man sig inte och jag är inte den som tror att man föds ond, man är en produkt av gener och uppfostran. Jag har idag också lyssnat på hela Jocke Lundells ganska så förvirrade och osammanhängande sommarprat från 2019 och det som slår mig som mest märkligt är massornas fascination över badguys och badgirls…och hur de kan slå så mycket mynt av att bara helt släppa lös….Tänk er…om man själv släppte alla hämningar… herregud allstå. Jag undrar vad fredagsdrinken blir….?

Jag slår vad om att han när han är en fri man igen (om han får påföljd fängelse) så kommer han tjäna ÄNNU mer pengar på boken om DET! Skona mig från alla idioter och låt de gudfruktiga och dåligt klädda styra världen…..

Därför säger jag eder: Gören eder icke bekymmer för edert liv, vad I skolen äta eller dricka, ej heller för eder kropp, vad I skolen kläda eder med. Är icke livet mer än maten, och kroppen mer än kläderna?

Sen på fåglarna under himmelen: de så icke, ej heller skörda de, ej heller samla de in i lador; och likväl föder eder himmelske Fader dem. Ären I icke mycket mer än de?

Vilken av eder kan, med allt sitt bekymmer, lägga en enda aln till sin livslängd?

Och varför bekymren I eder för kläder? Beskåden liljorna på marken, huru de växa: de arbeta icke, ej heller spinna de;

och likväl säger jag eder att icke ens Salomo i all sin härlighet var så klädd som en av dem.

Kläder nu Gud så gräset på marken, vilket i dag står och i morgon kastas i ugnen, skulle han då icke mycket mer kläda eder, I klentrogne?

Så gören eder nu icke bekymmer, och sägen icke: ’Vad skola vi äta?’ eller: ’Vad skola vi dricka?’ eller: ’Vad skola vi kläda oss med?’

Efter allt detta söka ju hedningarna, och eder himmelske Fader vet att I behöven allt detta.

Nej, söken först efter hans rike och hans rättfärdighet, så skall också allt detta andra tillfalla eder.

GÖR OM GÖR RÄTT! Och gudomligt stilsäker är endast den som går i slitna kläder som gärna är ärvda eller inhandlade på loppis! Amen!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen