Snabba puckar

Jag känner mig inte del i ett drev, jag har aldrig litat på den här killen. Jag tycker dessutom att alla de som upphöjt honom är aningen vad ska man säga…aningslösa. Vi vill så gärna tro på snabba lösningar, skungen, sagor och mirakel. Att gå från buse till hjälte…det kräver nog en hel del terapi, många år kanske med fel terapeut, kortare med rätt och sen behöver man vara behandlingsbar…..vissa är terapiresistenta faktiskt. Kanske kanske han nu kan ta till sig något, fylla hålet, gå vidare…? För hans skull hoppas jag det. Och i slutändan väntar väl en BOK, eller föreläsningar som COACH? Allt är möjligt i den här Ding ding dinga världen!

Wow, dagen efter att livet som han kände det raserades tar han en joggingrunda och påbörjar terapi, på en LÖRDAG. Det är bra med pengar alltså, slippa vänta i månader eller ÅR för effektiv psykoterapi (jag antar att det är den typen av terapi han ska få och inte antitestosteron då). Jag tänker att sådan terapi kostar en jävla massa pengar. Kanske han kunde erbjuda kvinnan han köpte sex av lite del av det, terapin alltså, hon lär behöva den så att inte också hon måste begå brott för att döva sin ångest, fylla hålet som hennes barndom skapat. Det vore en insats om något. Jag måste säga, efter alla år inom psykiatrin, beroendevården och bara som människa i den här galna världen. Det är inte trovärdigt. Så här snabbt kommer man inte upp på hästen även om det vore en bra sak, något saknas här…..men jag vågar inte säga vad. Det krävs många sessioner och analyser för att komma fram till vad den här mannen och hans gelikar behöver och det kan visst vara bra med löpning…och terapi. Jag skulle gärna ta mig an honom nu när mina egna KBT-patienter avslutas och börjar må riktigt riktigt bra……

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen