En helt ovanlig dag.

Jaha, så här ser det just precis NU. Jag har en keramikstudio hemma, i vardagsrummet. Min citronkruka ska torka LÅNGSAMT men det är fasiken inte lätt i det här vädret.
Jaha, vad säger brandmannen om detta månne? Skickar man in en rökdykare här om det brinner? En kanske men inte två om de faller över varandra…
De tre minsta fick hänga med på Franks fäkttävling idag. Jag skulle stå för fikat. Men eftersom den undre världen inte kan hålla sig till kontorstid blev maken tvungen att arbeta plötsligt…så till alla yrkeskriminella gängmedlemmar som hänger här, en vädjan; måste du skjuta någon, gör det på kontorstid! Jag orkar inte riktigt med allt just nu ensam, OK!?!
Han ser inte jätteglad ut kanske men ni skulle sett när han vann en match senare…då jäklar glödde han till. OCH, visade det sig senare, han var en jäkel på att slå till med brännbollsträt, två frivarv!!!

Jag höll på att missa att det var avslutning för Frank idag…vid Åkeshivs slott. Men, efter en sväng förbi McDonalds, hem igen, dusch och ombyte och sen iväg för att picknicka i parken där,

Så här blev fikat iallafall. Choklad var favorit, sen kom nya Singoallan med ananas och kokos och för de stora citronkakor…..
Barnen var så mätta at det inte behövdes middag till dem efter fika, Happy meal och sen fika igen. Men maken kom hem efter 7h arbete och då blev det surdegspizza. På min halva sardeller, ruccola och mozarella. maken ratade sardellerna till fördel för chorizo från igår. Den blev inte helt bra i botten så han grillade den. DÅ blev det helt fantastiskt bra.
Kvällssolen är perfekt i köket när jag står och sjunger för mig själv. Inga andra vill höra min gamla musik och jag dansar gärna ensam…och nykter. och onykter…;)
Bara ben. Jag insåg där jag satt att jag var den enda som hade sommarklänning. Och högklackat….och att det passar asdåligt ihop med brännboll. SÅ bra drag. Jag hade också sannolikt äldsta utstyrseln. Vintage Mulberryväska, 17 år gamla skor från Rizzo som åker fram varje sommar och sen Kimonon som jag köpte på rean någon gång när jag gick på KI. DET måste ju vara minst 15 år sedan.
Och nu ser jag…Ray-Bans som är 30 år gammal. Fan, hela jag är ju snart antik!
Jag skrattar åt nya manuset……jag vet inte om det är bra eller dåligt…..

Tjing!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen