Tentamen

Fick av Frank!

Jaha, då var det dags att på allvar sätta sig och skriva. Det börjar bli väldigt ont om tid nu. Ena halvan av kursen är nu avklarad och jag är godkänd. Jag har haft två patienter i KBT-behandling. De säger sig må bättre nu än innan, jag är så stolt över dem! Jag har tvingat fram massor med förändring genom mycket hemläxor och helt ärligt vet jag inte om jag själv hade fixat det. Ni har varit SÅ DUKTIGA!!! Och det ska bli härligt att återse dem efter sommaren (och liksom kolla lite att de skött sig….;)). Nej men ärligt talat, tänk va att man kan med små små medel påverka andras liv. Jättehäftigt!

Efter en lång dag i mammornas tecken satte jag mig i kvällssolen för mig själv….tidigare har jag skrivit för Stunder av lycka om mors dag och vad man INTE vill ha. Lugn och ro låg nog högt upp på listan då, det gör det faktiskt även nu….

Men nu då, skriva tenta, igen. Man har liksom kommit lite ur det där, även om jag skrev efter första terminen också. Och jag avundas VERKLIGEN inte alla studenter nu som sitter i tentaångesten och kanske prokrastinerar (som jag ska försöka att INTE göra idag) i kliniskt välstädade studentrum med böckerna i en hög framför dem. Nej fy fasiken vad jag avskydde det där, men så härligt när det är över!

Nästan synd att skära i….
Kanske ska bli en illustration i min nästa bok…..? Eller vad säger du @radiohandlarfru ?

Jag har i vanlig ordning mer än en sak på gång, det är en bokgrej också och imorgon ska jag på MR-undersökning…kanske det finns en hjärna där inne ändå…?!?

Edgar tar intressanta bilder på sig själv med min telefon…..

Så, with no further a do….ett ”svep” av bilder från den senaste tiden…..(det har varit lite bildfattigt senaste tiden och jag vågar nu erkänna att det berodde på en inställning jag ändrat men inte insett att jag gjort. Nu är det löst, med ett enkelt klick, och jag ska fortsätta överösa er med bilder från min vardag!) Vi ses på andra sidan tentan!

Alva min ena dotter bakade till mig, hon är fantastiskt duktig på tårtor (bland annat).
Så roligt att kunna lite om psykologi faktiskt, det är ALLTID användbart! Här från mitt senaste bokprojekt.
Mitt citronprojekt gör mig glad bland annat.
Den evinnerliga städningen….not so much….men ger food for writing…..
OMG!
Det var sista kaosbilden! Imorgon blir det gladare bilder hoppas jag…men det bygger på att jag får med alla på #städtåget

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen