Å

Men gud, vädret. Ensam med tre barn som jag inte orkar slita från div skärmar och spel. Maken på jaktkurs och jag somnade till Spanarna…..är detta helgen verkligen?

Jag hade sett framför mig trädgårdsfix, åka på kort utflykt till en fin lekplats och så kommer hällregnet. Eller HELL-regnet.

Så jag stickar lite, äter en för stor omelett men tröstar mig med att det mesta i den är från min trädgård (inte fetaosten, soltorkade tomaterna och oliverna då tyvärr…) och tråkar typ ihjäl. Jag lyssnade på nyheterna på P1 men sen kom Snedtänkt…och då måste jag stänga av. Det är inte mycket jag stänger av faktiskt. Bara Ring P1, Kära Annika, Lantzkampen, snedtänkt och Helgmålsbön och det som följer på det, religiösa grejer alltså. Men i övrigt lyssnar jag på prat om fåglar, historia, filosofi, vetenskap i stort och såklart nyheterna. Men dessa ovan listade program går liksom inte för mig, jag får nästan panik av flams, trams och gudssnack. Ring P1 är ganska mycket bättre utan Täppas men de är så otroligt PK och det gör mig arg och nervös så jag lägger ned. Vad får DIG att stänga av radion? Snälla berätta för mig, jag DÖÖÖÖÖÖÖR här, och stickar en sjal jag inte behöver…..

Och så är Tylla jättearg på mig för att jag inte förstår hur man gör med TikTok…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen