Den vridna tyska långsvansen…what???

Any day now…..

Jaha, nu är det dags igen. Jag har haft mönstret i snart ett år och nu känns tiden mogen för ett par sockor. Det går inte att sticka annat än på vår och sommar för mig. Pressen blir för stor om jag känner att slutdatumet är nära. Dottern hade just lärt sig italiensk uppläggning som var helt galet förvirrande och då, när jag tänker att sånt ska jag inte hålla på med, läser jag: The German twisted long-tail cast-on method…..och drar en djup suck.

Men tack gode gud för internet. Det var kanske inte så farligt som jag trodde….?

Garnet blev inte det jag tänkt men jag känner mig nöjd ändå och maken fick vara med och välja själv. Blir det bra kan jag göra fler sockor för jag beställde tillräckligt med garn tror jag.

Nu ska sista kaffet drickas upp och sen iväg till Eva för att glasera citroner i olika former.

Jag återkommer kanske med bilder på detta senare! Håll ut i värmen nu!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen