Svetten lackar, Rosenhill lockar.

Fanny tog en Peas and love….den var tydligen fantastiskt god. Gjord av en kock från Berlin.

Vi har haft glädjen av besök av utflugna dottern med sambo i veckan. De har arbetat hemifrån och lånar min bil nu under min och makens semester så de kan ta sig runt lite. Man ska ju inte färdas i stor grupp som bekant. Men dottern är en sann miljölämpe så det där henne lite emot att åka bil. Därför kommer de och stannar länge hellre än att flänga runt. Mycket smart. De har varit till stor hjälp också och lagat mycket god mat. Idag bjöd jag dem på vegetariskt ute på Rosenhill. Fanny sa att det kändes som att vara i Berlin?!? Och det var vi nästan också…

Glufs glufs…Provsmakade våra falafel. Magiskt goda. Och sambon bråkade lite med henne och drog undan gaffeln varje gång hon skulle ta tuggan. Mkt underhållande.
The gang.
Min galet goda mat!

Som vanligt på Rosenhill måste man kolla att stolen håller. Min var bara lite sönder i ryggen, Fannys saknade en del och var påtagligt vinglig. Axel bytte sittplats i halvlek för han var rätt att falla. Frank gungade i äppelträdet men Fanny såg att repet sjöng på sista versen….det är farligt men härligt där. Man kan inte sitta helt säkert så antingen ska man ha stora kloka barn med eller mycket små, allt däremellan är riskfyllt.

I bakgrunden ligger själva stället. Vi satt under ett stort äppelträd och åt.
Så charmigt!
Fina skuggor under bordet hemma.
Jag började dagen med att måla naglarna. Men jag valde fel lack. Eller det var rätt färg och så fast det äldre. Så det blev kletigt och imorgon slänger jag det. Jag köpte samma i fjol utan att tänka på det. Jag är väldigt enformig och köper samma fast jag nog försöker förnya mig….
Inez övningskörde igår för första gången med mig. Hon älskade nya bilen och jag blev lugn efter en stund.
Jag köpte ull på Rosenhill också…..
Gissa djuret….
Och här är jag i färd med att ”skapa”. Vi får se imorgon hur det blev. Det ligger i tumlaren nu.
Jag gjorde en utflykt ensam också för att inhandla en födelsedagspresent. Då körde den här förbi och såg så skojig ut. Sen såg jag den på parkeringen igen. Jag har aldrig sett en bil som ser ut som ett par solbrillor förut.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen