Jag döööööör! Bokkontrakt nummer FYRA!!!

Jag kan inte säga så mycket men det blev ett JA! IDAG, NU! Jag ska få ge ut ännu en bok. Jag nästan svimmar!

Är det världsrekord i antagna manus kanske???? Fyra skrivna manus, och fyra kontrakt!

Jag tackar i förväg, denna gång JESPER! Tack söta söta du, och Radiohandlarfru som korrläst och kanske någon till som jag glömmer i exaltationen. Herregud, jag som just gladde mig åt royaltyn för första boken som skulle komma i juli.

Jag är helt overthrown av lycka, och lite bubbel. Fan alltså. Nu kanske jag vågar skicka min roman till förlag…kanske….den ska handla om mig, rakt upp och ned. Och lite om livet….jag känner räkmackan i mig. SKÅL ta mig fan, nu KÖÖÖÖÖÖR VI!

Älskar alla, inklusive alla influencers som jag gör narr av. Alla förgyller mitt liv!

4 svar på “Jag döööööör! Bokkontrakt nummer FYRA!!!

  1. Världens största grattis. Du är är makalös! Du är bäst, ingen protest.
    Hälsar
    Agi

    1. Tack Agnes, jag är helt galet stolt. faktiskt förbuffad och slagen av övermäktigheten i detta. Jag dricker bubbel och kan knappt få ihop en full mening! Du ska få mitt friex! Lova att INTE köpa, jag skickar! Al

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen