Riktigt fula grejer

Kan det sitta sämre än så här? på en modell dessutom!

Jag läste något om att Kenzas klädföretag kanske kånkar. Så jag var tvungen att kolla vad hon krängde. Och detta är ett axplock av ”det senaste”….som hon påstår sig sälja. Så dålig passform, fula material. Inte så dyrt men det kan ju förklaras med kvaliteten och just…snittet.

Vad ÄR detta? Brun krossad sammet med rynk i höfterna….
Galet fult mönster och en liten trosa som inte alls ser ut att passa ihop stilmässigt med överdelen…
Jag har länge undrat över string i baken och sedan jättehögt upp på ryggen….är detta verkligen smickrande för kroppen?
Rynk, snoddar, knasiga skärningar och passformen???? Alltså, vem kan detta sitta snyggt på?
Återigen. Trosan ser ut som ngt för en sexleksaksshop. Toppen är mer just en topp….och viker sig fult på överarmen.
Jag kunde visat mer men detta tar väl kanske priset. NÄR var detta modernt, någonsin? Jag är supertrött på alla influencers som plötsligt ska designa saker. För att göra fina kläder krävs mer än en smal kropp. Det krävs ett sinne för material, mönster, passform och faktiskt vad fan man ska ha kläderna till.

Jo, som en bonus kan jag säga att vi var på visning av en tomt idag, långt ut på Färingsö….samtidigt som Carolina Gynning….vi konstaterade att det fanns mycket bäver där för varenda träd nära vattnet var avgnagt eller nedfallet pga deras husbyggande. Detta kan ju underlätta en aning kan man säga om man vill ha sjöutsikten. Dottern funderar på att bygga halmhus och jag kan hålla med henne, det är ascoolt. Så nu funderar vi på det. men först, invänta Länstyrelsen och deras beslut om hurvida vi ska få ett bullerskydd vid vägen eller om det måste till något annat. Om vi ska stämma kommunen eller säljaren av vår tomt och jag funderar på nästa bok. Eller böcker. Jag har utkast till en kortare, en roman och sen planer för två till. Innan detta ska jag bara skriva kontrakt och läsa in min senaste bok som kanske kan komma till hösten då. Det blir nästan en bok om året…..jag gillar det. Nu stickar jag med dottern. Ni ska få se vad vi fyndade igår senare ikväll. RENA LYXEN!

Nya citroner.
Vår lavendelentré.
Garn från i fjol.
Stickande dotter vid min sida.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen