Partisan

TYdligen har jag betalat för Via play några månader pga en filmkväll killarna hade i början av sommaren. Ikväll ville jag se Partisan. Jag gillar han Fares nämligen. Men när jag bad om hjälp med att logga in (maken hade gjort det från sin mail) så avslutade han prenumerationen. Gott så. Men nu kan jag nog hinna se klart den korta serien innan tiden rinner ut.

Märklig serie men spännande typ. Fast sista avsnittet, nr 3 irriterar mig lite. Det ligger en komatös man i en platsbehållare…helt stilla….och sköts av en läkare. En läkare som inte verkar känna till att man får trycksår rätt snabbt om man ligger platt på rygg i några år….så, storyn behöver bli lite mer livlig om jag ska orka med fler avsnitt. Research anbefalles. Ridå!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen