Skriva ihjäl folk

Vet ni….jag har skrivit en deckare! Japp. Den är typ klar. Över 100000 ord. OCH jag vågar inte skriva mer. Nu redigerar jag nästan bara. Och får stor hjälp av tre betrodda med genomläsning, hejjarop. Korrigeringar, förtydliganden och så. Jag vågar inte låta min vassaste kritiker läsa, morsan. (För jag har med lite sex!!!!!, MOI!?!)

Nu läste jag på hur man skriver en deckare…kunde inte låta bli….gick in på Läckbergs hemsida och jag har gjort allt tvärt om!!! Såklart!

Men, innan bok tre sett dagens ljus känner jag mig redo för att skriva mer om den där lysande chefen på grova brott. Eller otäcka brott som vår granne säger….Jag tänker och tänker, vem ska dö nu?????

Mina regler, inte för äckligt, inga barn och lagom med snusk. Det finns så mycket utstuderat äckel i skrift men….mestadels är mord rätt simpla.

Med det sagt är inte alla jag skrivit ihjäl dödade på simpla sätt, inga drive by shootings för de går aldrig att lösa och så hopplöst kan vi ju inte ha det i fantasins värld. Jag vill ha det man kallar ”finmord”.

Så nu vet ni. Snart vågar jag skicka till förlag, mycket snart!;)
A

2 svar på “Skriva ihjäl folk

 1. Säker på att den boken är bra. Du minns mig säkert inte men låg på Södertälje sjukhus för en månad sedan. Hade tagit en överdos tabletter. Det visade sig att jag Hade covid 19. Tror det är första gången jag verkligen lyssnat på vad någon säger till mig. Fick direkt respekt för dig. Du vet verkligen vad du pratar om som om du mått som jag mår. Tack!

  1. Hej!
   Såklart jag minns dig!!!!! Jag hoppas du klarat dig från allvarligare men av Coviden och jag hoppas du mår bättre nu avseende det andra. Jag blir väldigt rörd av dina ord och det är ju precis sånt som gör allt slit som läkare mödan värt, när man får veta att man gjort skillnad!!!!
   Varma hälsningar
   Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen