Födelsedag

Delar av familjen fångade med nya selfiepinnen, ni kommer nog få se mer bilder från den.
Jag och Edgar.
Galet vacker bukett, och stor! Från makens mamma och systrar med familj. Helt magisk faktiskt, borde stå på en pedistal faktiskt.

Tydligen brukade man få ledigt på sin 50-årsdag där jag arbetar nu…är det så för många? Jag hade inte ens fått den tanken. Men så var jag lite tveksam till att ens fira också. Att bli äldre är inte lika lustfyllt längre men jag måste säga att presenterna denna gång slog allt jag tidigre varit med om. Minns ni hur mycket man önskade sig saker som liten? Jag kommer fortfarande ihåg en Adidasoverall jag så gärna hade velat ha men aldrig fick. Jag minns faktiskt många saker jag verkligen önskade som barn men blev utan. Så därför ska jag i år försöka köpa det mina barn önskar sig (om det inte är helt knasiga saker såklart). Och jag ska också tvinga dem att skriva fina listor.

Mamma, jag och Edgar
Maxad kudde va? Jag fick en matchande handduk också men den vill man mer rama in. Från Timorous beasties.
Roliga kollegor får snart igen…..
Det kändes kvällen innan viktigt att dokumentera mig själv innan 50…..maken var nöjd. Men sen tvättade jag ansiktet och så var det jag igen.
Buketten från M & M kom först!
Äldste sonen med sina päron. Vi är heeeelt normala!
Fångad av dottern när jag inte såg…mamma, pappa och Frank. Jo, detta var soffan jag ropade in på auktion men inte vågade berätta för maken om…den kom hem med TippTapp till slut och alla gillar. Särskilt katten. Paradiset heter den av Kerstin Hörlin. Makalöst fina ben har den och ny såg jag att den kostade kring 50000kr. Så ett fynd alltså!

Det var roligt att fylla år trots allt. Och tack snälla alla som uppvaktat mig på ett eller annat sätt! Och till alla er som bara är 49, hav förtröstan, man döööör inte av detta!;)

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen