I väntan på svar…

Jag sittligger och väntar på provresultat. Men jag är hyffsat säker på att jag har Covid-19. Smak försvann idag och luktsinnet är väldigt påverkat. Jag har ont i huvudet, pannan, nacken, utmed ryggraden och feber som kommer och går. Men ingen egentlig hosta. Var på drive through-provtagning igår. Maken också hemma för han är snorig….svaret dröjer. Jag funderar på att filma eländet men till vilken nytta…jag orkar inte ens. Men jag skriver en rad här. Jag är inte imponerad av 1177. Jag fattar INTE varför man inte får gå in i sin egen journal som läkare och läsa sina provsvar när den man arbetar för kan få det….och lite andra grejer. Men jag väntar och väntar….och dricker Treo och Alvedon. Jag försökte med kaffe men det var meningslöst pga smakar inget eller kanske t om illa….man fick en sur känsla liksom. Nu….ska jag…..öh….lägga mig ner.

Hej!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen