Think pink

När jag ser de där sprängfyllda läpparna, de onaturligt raka och aningens för tunna ögonbrynen och hur mungiporna på ett onaturligt sätt dras uppåt i ett Jokerlikt grin känner jag att vi har mycket lite gemensamt.
Tittar man vidare på bilden får man en känsla av att även tuttar och hår är fejk…..som allt annat i hennes värld kanske?

Jag vet, inte skyldig innan man är dömd. Den här kvinnan var tidigare helt okänd för mig. Men tydligen hade hon många följare som såg upp till hennes och hyllade hennes framgångar. Jag är ju alltid misstänksam och bara någon ser för fejkad ut i ansiktet blir jag orolig. Det säger mycket om en person när de vill förändra sitt utseende eller verka perfekta tycker jag. Att vilja vara hel, ren och snygg skiljer sig mycket ifrån att vilja se ut som en Barbiedocka. Det verkar också som att om man väl har börjat spruta in grejer, ha löshår, fejknaglar osv så är det svårt att gå tillbaka till att vara utan. Men blir hemmablind. Detta kanske är förklaringen till den orange TV-doktorn och herr Trumps utseenden?

Detta återstår ju som sagt att se….nu sitter hon iallafall häktad för grovt miljöbrott och deras containers dyker upp med skum last runt omkring i Stockholm och i andra städer.
Snart i en trädgård nära dig? I efterdyningarna känns detta mer som ett hot än ett löfte…..

3 svar på “Think pink

 1. Hoppas hon får ett rejält straff. Hon ser riktigt ruskig ut. Kan inte varit billigt med de operationerna.
  Du som är klok, kan du förstå hur folk ser upp till en sådan person?

  1. Hej!
   Ja det får vi verkligen hoppas!
   Vet du, jag funderar och funderar hela tiden på hur det kommer sig att så mycket människor följer de kända och rika personerna. För mig är hela Influencergrejen helt obegriplig. Och ett exempel i raden är t.ex Ingrossos mascara jag läste om. Den är så dålig att den inte borde få säljas, den är dessutom dyr….och alla kommentarerna kring denna finns att läsa men ändå har den fem stjärnor? Det får en att fundera över hur styrda vi blir av ratings, följa strömmen osv. Det är så uppenbart ”fejk” alltihopa.
   Alla ska ha ett eget klädmärke men kan de ens designa ngt? Jag tänker att det är ett yrke. Att välja ut snygga plagg ihop med en stylist är ju ingen konst men att rita egna kläder, det kräver ngt. Samma när vissa säljer ”konst” som visar sig vara exakta plagiat av andras ”verk”….som Gynning t.ex som jag läste om. Pinsamt.
   Jag tänker att allt handlar om var pengarna finns. Och det är hos småfolket. Om 100 000 personer följer dig och en gång i månaden köper något som du säljer eller klickar på något du rekommenderar och du bara får en krona då….ja då kan man leva ett gott liv på det. Det behövs inte mer. Vi har också lättare att gilla snygga människor, man litar instinktivt på dem och då blir det lättare att kränga saker.
   Fast sen har vi sådana som jag. Jag blir orolig av influencers, speciellt sådana som blivit kända genom att ha klätt av sig, har en känd förälder eller bara betett sig illa i största allmänhet (Jockiboy eller vad han heter). Jag lyssnar till de som kan något.
   Så nej, jag kan inte förstå det annat än att de medvetet luras, säljer in drömmen om en livsstil som deras följare aldrig någonsin skulle ha råd att ha men ändå möjliggör det för dessa få ”utvalda”. Det är sannolikt enkel psykologi som massorna utsätts för. Jag tänker att det handlar mycket om okunskap och brist på kritiskt tänkande…..kolla bara på USA, hur en så urvidrig person som Trump kan vara president…makalöst!
   /A

 2. Ja, de lever gott på småfolket som tror att lyckan ligger i en mascara med Ingrossos namn på.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen