Sahlinskräcken

Björnbärspulver i vispgrädde.

Jag fick ett sms av en kompis, en journalist. Hon var upprörd över Mona S-intervjun. Och jag har medvetet undvikit att läsa om henne, denna helt hopplösa kvinna som om och om igen visar på så sanslöst dåligt omdöme, som är fräck och som om hon inte blivit påkommen med att fiffla med pengar för länge länge sedan sannolikt hade varit vår statsminister under en tid. Så därför läste jag intervjun, och såg klippet och det är faktiskt helt jävla makalöst att den kvinnan var påläggskalven nummer ett. Hon saknar fullständigt moralisk kompass. Visst makt korrumperar det tror jag säkert men okunskap…..kommer det med politikerrollen?

Dagens tårta i två versioner. Jag ska spara en bit till imorgon eller i övermorgon i hopp om att jag har fått tillbaka luktsinnet då så jag kan njuta av det.

Hon kan inte basala färdigheter. Hon är dryg och inbilsk. Jag får en mycket tydlig känsla av att hon blivit ”sol och vårad” av den där polisen….och vad gör HAN nu? Man är ju luttrad i det här landet, vi är inte begåvade med en politikerkår som excellerar på något sätt annat än i att göra dumheter och sko sig. Det kanske är samma världen över men vi har väl ändå de mest korkade typerna vid rodret. Man liksom somnar när de talar. Och jag som verkligen hade tänkt att satsa på politiken, iallafall på lokal nivå men man blir ju smått vansinnig av att ha med politiker att göra. De drivs av helt fel saker. Och när Sahlin säger att hon fortfarande brinner för det hon tror på. Man undrar ju vad hon har för ideologi egentligen. Tufft att betala skatt….jo jag tackar!

Maken har tagit tag i saker och ting här. Men det hotar att slå över är jag rädd. Det är så mycket information att min hjärna hotar att implodera.

”Politiken är skatt och plus och minus……”Vilken insikt!

Hon är skyldig oss 1,4 miljoner kronor hörrni!

Och så ska hon sälja en bok, det ska bli en dokumentär…..ja, om man köper detta eller de kan sälja in till SVT så är väl det ett sätt att få tillbaka det hon är skyldig till staten. Så fine, men jag vill inte höra ett ord mer från den här kvinnan. Hon har gjort nog skada.

Plötsligt händer det. Inte en blomma på säkert två år, men nu så! Och idag har jag tagit sticklingar av buxbom. Jag hoppas att det funkar för såna vill jag har massor av!
Laga mat utan att känna doft är ingen lek men tydligen blev det fantastiskt bra. Alla åt och jag kunde faktiskt ana smaken jag med. Jag hoppas detta snart är över för det är verkligt plågsamt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen