Vad vad det jag sa….

Jag vet. Det jobbigaste man kan höra och är det tom både skrytsamt och missunnsant?

Men skum blick sent igår skrev jag till en vän. Baserat på min bild av Trump, bilder jag sett av honom och det som utspelades när han ledes in på sjukhus drog jag slutsatsen att han var drabbad av panik. Denne storlagne man som är friskast i världshistorien är helt mänsklig…..och blev väldigt rädd at dö. begripligt. Men jag tror att när det här är över kommer detta att skymmas av honom eller möjligen andra om han mot förmodan faller ifrån. Att visa sig svag, det är inte hans stil.

Alltså, ja på alla tre kanske. Men likväl. Trumps hälsa är viktig för oss alla och jag tycker ändå att jag kan få berätta att jag hade rätt i mina antaganden. Karln är livrädd och inte så sjuk, än. Så det är väl bra. För tänk om han dog och vi får totalt kaos i USA under pandemin. Det gynnar nog ingen.

Och så imorse, tidigt på Expressens löp läser man detta…

Alltså om jag som varit sjuk nu mer än två veckor i samma sjuka ska säga något om eventuell behandling man vill ha så skulle jag kunna tänka mig att ta treo, alvedon, ipren, kortison och kanske t.o.m Fragmin för att undvika proppar och elände, dämpa inflammation och värk men ALDRIG att jag skulle tvinga till mig oprövade medel och helt experimentella grejer om jag var 74+, var överviktig, hade högt blodtryck och sen hade så milda symptom som Trump verkar ha. Jag skulle som president i USA förlita mig på att den mest avancerade sjukvården i världen skulle ta hand om mig på PRECIS samma sätt som hundratusentals (?) personer redan tagits om hand. Jag skulle snarare bli orolig för njur- och leverpåverkan med mera. Särskilt som han redan tagit en massa spexiga medel som är bevisat ineffektiva och kanske rent av kontraindicerade ihop med dessa nya droger. Men, sån är jag, rädd för annat.

Så, det var det. Nu ska jag fortsätta hämta mig från Coronan, det är den segaste infektionen jag någonsin haft och herregud vad trist jag har….men jag försöker använda tiden till att läsa, se på intressanta dokumentärer (rekommenderar svtplay om Pompeji och Arbogafallet) samt lyssnar på P3 historias dokumentärer om kända kvinnor från Medeltiden och framåt. Jeanne D´Arc m.fl. Nu ska sonen iväg på fäkttävling och ingen av oss får titta på, så trist. Och jag saknar att träna, så mycket. Man undrar hur flåset blir efter detta…herregud, så här inaktiv var det många år sedan jag var….

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen