Saker som irriterar

Jag får sådan himla lust att kommentera. Men orkar liksom inte. Så jag gör det här, så är det ur världen sen.

Jag irriterar mig då och då på vissa badfluencers. Blondinbella är en av dem. Jag känner inte till så många andra och det är väl tur för då skulle jag väl bli helt galen här. Men hon ska ju börja blogga igen gubevars, varje dag då. Och som ni alla vet fattar jag inte hur någon vill läsa allt hon ljuger ihop på hennes torftiga för att inte säga helt hopplösa språk. Eller se hennes olika Chanelgrejer osv. Idag kollade jag in och ångrade mig såklart direkt. Jag borde göra något mer konstruktivt med min sjuktid. Men jag orkar inte sticka för jag tycker jag ser lite grumligt nu. Känner mig svullen i ansiktet och ögonlocken…ögonen vätskas(!?). Iallafall. Jag fick lust att skriva att om näthinnan lossnar, då HAR ögat inte klarat sig. Kanske synen klarat sig. Men det är ju en helt annan sak. Herregud liksom vad jag irriterar mig på sådant. När folk inte tänker. Men, sen är inte alla begåvade med helt klart tänkande. Det är därför världen är så rubbad som den är. Nu ska jag läsa mer av Jonatan Unge, han är så rolig. Och smart. Men han verkar ha det jobbigt han med. Alla som träder ut ur skuggorna och ställer sig i strålkastarljuset verkar må dåligt. Det kanske är att betrakta som terapi?

Sen detta, är det någon som förstår andra meningen?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen