Ella Bohlin

Skona mig! Alltså, jag visste inte vem den här människan var med hon är tydligen, håll i er nu! Utvecklingsregionråd!!!! Vilken jävla titel! Det låter som snömos. A nsvarig för äldrevården i Stockholm gu bevars. Hon har kramats med kändisar och varit på fest i slutet av september. Detta är då samma person som tidigare uppmanat alla att hålla social distans och följa FHMs regler.

Hon säger vidare att ”jag varit väldigt fokuserad på 50-gränsen” och då tappar jag det helt. Så vad hon säger här är att hon bara kan tänka EN tanke åt gången.

Jag tycker att man kan kräva mer av en utvecklingsråd. Jag menar, om man ska hålla i trådarna för att utveckla saker måste man kunna tänka brett, associera och kanske…..begripa att det är inte person nr 51 som är smittbäraren! (Som min make så lustigt påpekade) Vilken jävla idiot! Och vet ni, sen säger hon till tidningen ”så här i efterhand KANSKE jag borde avstått”. Men herregud!!!! Ja din idiot, du skulle avstått från att krama folk du inte bor med. Du borde fatta att reglerna du pådyvlar andra gäller även DIG! Förihelvette, kan du bara ta och avgå ihop med din partiledare, ni är lika korkade och osmakliga som DONALD TRUMP!!! Man kan väl inte komma undan med att säga så????

Jag ska aldrig någonsin rösta på ett parti där du har minsta att säga till om, inte heller ett parti som kan tänka sig att samarbeta med dig. Jag som arbetar inom vården bli allvarligt oroad över att du ens får styra oss. Det är för jävligt! Mina kollegor knyter nävarna i sina fula blå kläder, jag skriker rakt ut här och på min Instagram. När ska vi få vettiga politiker? Någonsin????
Jag nämnde på insta att jag tyckte politiker skulle vara tvångsrekryterade. Och bara sitta maximalt 8 år. Det blir mer och mer rimligt i mina ögon för den här högen med idioter vi nu måste dras med gör ingen glad. Och jag vet att det är otäckt att dra alla över en kam men visa mig en enda politiker som håller måttet. Jag är beredd att ändra min ståndpunkt om jag blir överbevisad. Inte surrar jag mig fast vid en övertygelse inte! Än så länge har jag inte blivit imponerad direkt. Och det gäller över hela linjen. Jag gillar Jonas S i V utan att sympatisera det minsta med hans idéer i övrigt vet jag faktiskt inte.
Kan någon snälla ge mig ett namn på en rimlig person att rösta på i nästa val! tack på förhand.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen