35 dagar, TRETTIOFEM dagar!

Det blir nog mest bilder idag. Jag är helt slut. Fortsatt feber och som grädde på moset halsfluss. GUD, SE MIN NÖD!!!! Jag behövde inte MER infektion. Men, jag behandlar mig själv nu. Jag tar ALLT! ALLT I tell you, nu jävlar får det vara nog. Jag orkar knappt ens ligga i sängen. Mina gula recept är slut här hemma, så mycket medicin har jag skrivit ut till mig själv (och en del andra som inte får tag på doktorn eller planerar dåligt…). Jag trodde det vände nu men det tog en annan riktning. Och den här huvudvärken som kommer och går…inte bra.

Nästan alla höns. De får gå ute så länge jag är hemma och sjuk. Tids nog blir det bara hönshuset för dem. Rutger är lite rädd för kyla tror jag så Hedemoratupp han är, han låter inte flickorna gå ut som de vill….
Jag måste lida brist på något. Jag åt fyra efter varann igår. Jag älskar leverpastejmackor med smörgåsgurka på.
Jag gjorde en DT thorax igår, väntar på svar nu. Och även om jag inte orkade egentligen svängde jag av vägen in till affären. En kompis hade tipsat om rean på växter och där stod det, klotrönnträdet som är minst 2,5m högt. Vi hade tänkt köpa ett i somras men slog aldrig till. det gick precis in i bilen. Men nu står det där för jag orkar verkligen inte gräva. Jag SKA inte gräva. Så det får fortsätta att vara milt väder ett tag, tills jag blir frisk närmare bestämt. Men det står fint där tycker jag. Det ska inte så där sen men nu passar det med lite lä.
Två barn fick köttätande växter. kanske det råder bot på bananflugeproblemet…?
Jag älskar citronfanta. Helst ska det vara i den gamla raka flaskan. Jag tnbker på Spanien, Albir, Altea, Benidorm och min barndoms somrar…fast då drack vi mycket sälla läsk. Pappa var motståndare, tandläkare ni vet. Mariekex var värre än ALLT annat, cement i tänderna sa han alltid, säger fortfarande faktiskt. Så inga Mariekex! Så ni vet! Skål!
Jag ock Frank efter storbråket. Mitt humör är inte på topp just nu så jag orkar inte riktigt med att lösa alla barnens konflikter smidigt. Men han kom ned och ville krypa in hos mig och sa förlåt. Det sa jag med. FÖRLÅT familjen, jag vill inte bråka…jag vill bli frisk, så jag kan lösa bråk lite mer konstruktivt.
Hon läser så bra den här ungen. Jag är så stolt! Över alla mina barn, som kan så mycket saker som jag inte lärt dem!
Har jag visat den här tidigare? Jag älskar iallafall vår balkongdörr. Så bra val! Älskar tallen också. Älskar träd överlag.
Jag screendumpade den här för inspiration. Jag får så mycket impulser att göra saker nu….jag behöver en låda att ha sand i för att sticka ner ljusstumpar, jag vill gjuta formar till en stor ljusstake med djurmotiv, jag vill sy såna här broscher på maskin, sticka en basker, sticka klart min slipover, ta rosensticklingar, plantera om alla pelargoner…skriva på min examinationsuppgift, börja på nästa kurs…men idag. HALVDÖD! Allt får vänta. Men maken satte igång en surdeg…..Jag tror jag var 21 när jag stickade den här. Kaffe Fasett. Den får vara mall.
Alltså, jag minns hur många garnnystan det var i påsen, så jobbigt att fästa allt sen….inte det roligaste som finns att göra. Jag ska sätta mig och dra ihop den lite, jag ser att det släppt här och var. Men ändå…29 år alltså.
Men så suddig!
Slut på gula blanketter alltså.

Så, det var vad jag orkade med idag. Jag ska försöka sticka lite ändå, det går att göra i sängen….jag har en gammal väst som mall nu, jag orkar inte mäta och tänka längre, jag kopierar bara.

Hon ser på Jespers bakskola med stort intresse.
Jag skrev en lista…nu när jag inte orkar göra själv. Kolla sista meningen…ungen vill ha glass med Ö! Göllas…

Anna

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen