Facebookgrupper

Är ni med i sådana? Jag har just gått ur två. När man börjar tipsa om vattenfasta, antininflammatorisk mat och så vidare när folk är väldigt sjuka vad blir då nästa steg? Kolloidalt silver? Healing? Nej tack. Jag behöver inte vara med i grupper där den som är mest fanatisk får mest utrymme. Jag fattar heller inte hur folk ORKAR? Snabba som vesslor att besvara kommentarer klockan elva på natten men är så trötta att de inte orkar vara föräldrar som någon skrev. SOV FÖR FAN DÅ! nej jag blir allergisk. Jag såg en dokumentär om ett mord. Frun drogs mer och mer in i den virtuella världen och slutade vara närvarande i familjen, chattade och läste…så kan det gå tänker jag när man väljer nätet och virtuella vänner framför verkligheten…farligt. Och sen otrevlig ton så snart någon skriver något som inte passar…..

Nu ska ialafall jag sova. Jag håller mig långt ifrån olika grupper, jag borde lärt mig av utmattningsgrupperna…det blir inte bra liksom.

Sov nu för 17, ni andra ska ju upp imorgon!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen