Jag orkar inte läsa

Buhu…stackarn, behövde han lite sol i sitt liv?!? Vilken jävla skitstövel helt enkelt!

https://www.dn.se/sverige/bras-generaldirektor-bor-i-paradvaning-i-polisstiftelsens-hus/

Det finns alltså en donation från en privatperson som ska se till att fattiga poliser, poliser som skadats i tjänstenoch de som utfört hjältedåd ska kunna få bostad och ekonomiska bidrag…vilka tar emot detta? De som redan har väldigt hög lön, ickepoliser tydligen också och de på golvet som dessa pengar var menade för känner liksom inte till detta..och det såklart att de inte gör men kanska polisfacket kunde informera om att möjligheten finns? Nu kommer kanske massor av poliser söka, kommer de få?

Jag blir extra förbannad när dessa personer inte kan fatta att de blivit påkomna. 6rok i Stockholms innerstad…vad är det VÄRT? Minns ni att jag skrev om min man som inte kunde hyra en trädgårdsmaskin för han ansågs som en risk…de vågade inte efter en ekonomisk koll. En maskin för ca 20000 ville vi hyra men han ansågs ha för låg lön. Han var då gruppchef inom polisen med knappt 30000kr i månaden. De här personerna har kanske kring 100000kr. Men oj, jag glömde han är ju nyligen SKILD den stackarn…behöver lite guldkant med sina barn. Det är som att pissa i ansiktet på alla poliser som utför verkligt polisarbete. De som måste sälja en bil när de skiljer sig. FY SATAN! Stiftelsen borde nu kräva tillbaka alla lägenheter som innehas av folk som har mer än 30000 kronor i månadslön. Ja, det är rimligt.

Min man ska lämna mig och barnen i helgen, någon/några idioter ska ha skjutit in i en lägenhet igår kväll. De ringde innan han skulle somna…för att berätta att han kommer få arbeta. Snart kanske vi blir så fattiga här eftersom jag är sjuk och maken måste vabba och sköta allt så han väl snart är utbränd. Då kanske jag kan få bo i en sexa i stan?? Jag längtar!

De har haft funderingar på att ombilda dessa hyreslägenheter till bostadsrätter….se där, ett fantasiskt tillfälle att tjäna groteskt mycket pengar på något som skulle gå till de verkliga hjältarna här. Poliser som sliter utan någon som helst ekonomisk belöning. Jag säger det IGEN, FY FAN!!!!!

Till stiftelsen, kräv tillbaka lägenheterna och se till att de går till de som VERKLIGEN behöver dem! De här personerna har råd att köpa eget, de är svin som tycker att de är bättre än andra, avgå alla!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen