Deadline

Vad tycks? Beskärd, jag vågar inte visa mer….

Gillar du att arbeta mot en deadline? Jag gillar typ det. Men just nu har det varit kämpigt på grund av att jag är coronasjuk. Det har varit så mycket osäkerhet kring mitt mående. Och senaste veckan ständig huvudvärk, feber och….ja, halsfluss hos mig och kanske barnen? Maken arbetade nästan 30 timmar övertid i helgen och är på jobbet igen….så jag har dagit trippla lass här kan man säga. Att vila sig frisk får jag höra. No CAN DO. Men Jesper har arbetat desto mer, med layout. Jag bara korrläser, på lediga stunder(!?) Och nu har jag skickat det sista, 8 korrigeringar, inte mer. En bild måste bytas och ändras lite. Han tyckte mina teckningar kunde funka på omslag…efter en idé jag hade. Han är lurig. Får mig att illustrera min egen bok fast jag inte kan teckna och är fruktansvärt okunnig i bildbehandling. Men, jag är rätt nöjd. Boken är ju JAG i många delar även om maken figurerar rätt ofta…den är ju en bok för honom….och jag vill poängtera att jag älskar honom. Jag är rå och hård, ärlig och vet att vi är två i soppan. En del är skitjul faktiskt, och jag skrattar åt mina egna formuleringar som jag glömt av. Trevligt att kunna roa sig själv ändå. Blev jag strandad på en öde ö skulle Fredag vara helt onödig. Jag reder mig själv, försmäktar ej utan snys.

En öde ö, det vore något, en vecka eller två. Tills jag repat mig.

Nu ska jag iväg, en unge ska på läger tre dagar. Mamma hämtar hem honom. Tack gode gud för mammor!

Nu åker jag!

Hejhej!
A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen