And now to something completely different…

OMG! Så jättegott blev det! Jag köpte järnet från Bagaren och kocken. 389kr tror jag. Smidigt och coolt. Hemleverans, love it! Och sen recept från ICA men pass på, det stod 8 men blev 16. Så det tog sin tid!

Jo men idag var det bara ett barn hemma som igår, och jag fick lite gjort…typ läste igenom två sidor i na boken som kommer INOM EN MÅNAD! Jag vet inte hur många böcker jag ska ta hem…kanske 30 räcker? För närmast sörjande och om någon av er behöver, man kan faktiskt alltid BEHÖVA mina böcker, eller villhöva. Den är kul, ksuligt kul ibland…och jag hoppas man fattar att det finns en glimt i ögat. Jesper lovar det. han tycker allt jag gör är kul och bra. Alla behöver en sådan vän. Men han säger också när jag inte håller mitt eget mått. Jag lyssnar alltid på honom. Och andra som jag tycker har alla hästar hemma. Bra egenskap att ha, så man inte blir FÖR styv i korken. Tänk att bara omges med jasägare?!? Som Kim Jun Il, eller är det Un, ON OFF?

Nåväl. Jag har gjort belgiska våfflor idag för första gången i mitt liv som ni ser. det rekommenderas. Jag tror jag kan gå lite wild and crazy med dem…kanske och socker? Till jul? Mycket enkelt, här är receptet! Belgiska våfflor

Alltså…tur man har vild fantasi, det var nära att jag blev hängd där….
Coolt va? Som en yellow submarine!
Hon fick bli lockad idag, imorgon mys på fritids…
Arty by T
Crazy by T
More crazy….by T
Cool by T
Dansa ihop är hennes favorit.

Jo, jag ska dra en vits….hörde på TV.

Do you know why the french only eat one egg??

It´s an oeuf…!

Kul va?

Nu ska jag fixa HBO, MÅSTE se hugh grant, gift med en svenska som heter Anna…TYPISKT BRA smak! Grattis Sverige, och Hugh!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen