40 dagar

Det är segt, man tappar lite hoppet, man blir osäker och tänker….ska det vara så här?

Det här viruset ger mig ingen ro. Inget slut skymtas. Jag har dessutom vänner och bekanta runt mig som också drabbats som vittnar om detsamma. Märkligt att maken och barnen hållit sig friska och att så många inte får det här. Men, jag kan inte påverka mer än att jag vilar, undviker att anstränga mig….men NÄR blir man frisk igen???? Det är helt makalöst.

Dag 40 idag med feber….slitsamt. Jag undrar så när jag vågar träna igen, orkar med en hel dag utan att dippa vid lunch som nu. Igår höll jag på att somna vid elva…men det gick ju inte med barn hemma.

Nä, nu ska jag koka kaffe, ta hand om de som ska iväg.

Fridens liljor hörrni!

A

2 svar på “40 dagar

  1. Verkar ju helt otroligt att din familj inte har smittats. Konstigt virus det här. Förstår att du känner dig maktlös med så många sjukdagar.

    1. ja, men det är känt att vissa är superspridare. Jag blev smittad på arbetet, vi var 16 som blev sjuka. Ett kluster. Klustersmitta finns beskrivet. Då blir det extra tråkigt när vissa inte låter sina barn leka med mina barn….de blir isolerade pga okunskap och rädsla som inte är befogat. Man undrar hur det skulle se ut om alla som fått Covid blev betraktade som spetälska…och deras barn. Som för övrigt går i skolan varje dag. Det är sånt här som blir riktigt otäckt, när samhället blir till vi och dem. Det gör också att en del låter bli att testa sig…för de vill inte bli stämplade och kunna gå ut/till jobbet/träffa folk. Då kan vi inte smittspåra och lära oss mer om denna sjukdom som troligtvis de flesta av oss kommer få förr eller senare. Jag tycker dessutom synd om de som smittades tidigt och ej kunde testas, de får nu problem med Försäkringskassan, många läkare och människor inom vårdyrken som blir utförsäkrade…inte OK!
      Så om någon annan undrar, SMITTFRI enligt alla som KAN något om detta. Det betyder inte att man är frisk. HIV-smittade är också SMITTFRIA om de har behandling….man kan alltså både pussa på och ta i dem….svårare än så är det inte!;)
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen