Jag ger upp!

Jag vaknade med högre feber idag. Maken var söt och kom med iskallt vatten och öppnade fönstret för att jag skulle få lite svalka. Han tipsade mig om Jonatan Unges senaste krönika och så var dagen igång.

Igår blev jag sne som ni kanske såg på Instagram. Jag har verkligen fått nog av idiotinfluencers som reser joden runt på onödiga resor, politiker och andra kända folk som verkar helt oberörda av den här pandemin. Och jag brukar inte önska folk olycka men en liten liten släng av det här viruset kanske skulle få några att hålla sig till de starka rekommendationer som Folkhälsomyndigheten kommer med?

Katrin Z var tydligen på resande fot med sin exman…..?!? Borde inte hon sitta i en bunker? Bokstavligt talat alltså?

Men, Blondinbella skrev på sin blogg att hon tyckte att direktiven var luddiga…hon valde att inte gå på maskerad…BRA JOBBAT! V fan, är alla helt dumma i huvudet?

Och de som försvarar henne, eller man vet fan inte vad en del menar där, många skriver så illa (BB inkluderad) att det är svårt att fatta ibland.

Men jag släpper det. Nu ska ytterligare en familj blir ännu rikare och kändare. Beckhams. Alltså, förlåt men är den där Posh ändå inte lite läskig? Och han…var han inte otrogen och höll på?! Eller, jag hänger inte med. Men jag VET att de fick bidrag för att deras affärer gick sämre och sen tog all grädde själv, sa upp folk! Så, snälla följ inte dem, köp inte deras fula grejer (om de säljer något, alla verkar sälja saker….fula saker som ingen behöver, och granola).

Sen finns det de som bor i nästan 1000kvm i Marbella och inte fattar att man inte bara kan göra reklam hur som helst. Som Perelli…så det anmälde jag faktiskt. Jag är jävla skittrött på den här oreglerade marknaden av smygreklam. Och barn följer, jag ser det för man kan se om någon man känner har gillat en bild. Inte mina just denna gång men andras. Vad blir det för värld när vi låter soporna leda oss, alltså de som är kända för något och sen blir maktfaktorer för att de…..kan sparka på en boll, ta en ton, klä av sig.

OK, jag gick igång där, jag kan sluta kika på dem och jag borde sluta bry mig. Men jag ogillar den här jakten på pengar för det är det det handlar om här PENGAR. Era och mina pengar är de ute efter oh folk gör vad som helst för att komma över dem och vår lagstiftning är vek. Instagram borde kolla noggrannare, all marknadsföring måste följa lagen. Om vi bara får det. Då kan det bli lite enklare att vara sjuk. Tack på förhand.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen