Kollagenpulver få slät och fin hy! (och kanske galnakosjukan?)

Hej, jag vet, jag ska inte läsa Blondinbellas blogg. Men det är en av två jag då och då besöker för att få lite galen energi (dvs ilska). Jag bollar mellan den och Bloggbevakning. Det blir som pingpong lite. Men BB skriver om så många för mig okända galningar att jag bara fokuserar på Blondinbella.

Och hon gör reklam för Oslo skin lab eller ngt. De tillverkar kollagenpulver. Ni som följer mig vet att jag tror på vetanskapliga grejer. Som att man ska undvika att bränna sig i solen, träna regelbundet och äta hälsosamt och lite för att hålla sig ungdomlig.

Kollagenpulver då….har förmodligen ingen BRA effekt, men motsatt eller destruktiv effekt kan inte uteslutas och kanske borde undersökas mer?

Man tror att pulvret görs av slaktavfall….vill man blanda det i sin juice? Det dyra pulvret förstörs sannolikt av magsyran och aldrig i helvete att det föryngrar husen…det funkar liksom inte så. Nu vet ni. Ni behöver inte tacka!

https://www.mabra.com/mode-och-skonhet/kollagen-mot-rynkor-funkar-det-sa-har-sager-experterna/6564268

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen