Restriktioner

Först läste jag fel…razzia blev Pizza…och sen det oerhörda, YOUTUBE LÅG NERE! i HELA världen, OMG!

Jag önskar att jag kunde dela med mig av härliga bilder på hemmet, snygga matfat, drinkar i motljus eller bara skitsnygga bilder på mig. men NEJ. De blir inget sånt på den här bloggen. Här får man min vardag. Allt som rör sig i mitt huvud. Och saker som händer mig.

Flashig mat. Som var asgod. Jag gör det snart igen men då med pressgurka. Mycket godare än köpe.

Inatt hände detta: Jag fick ont i halsen. Jag fick lätt panik, tänkte att halsen skulle svullna och att jag skulle dö i den här jävla Cronan. Så, jag gick upp och tog penicillin. Ja, det gjorde jag fan. För läkare får man inte tag på i handvändning. Man är hänvisad till sig själv och barfotaläkeri. Och sån tur JAG har att JAG är min egen doktor då!

I skrivande stund har jag hunnit få i min inte mindre än två doser. jag tänker inte chansa här.

Jag är jourhavande textilreparatör. Brorsans familjs trasiga grejer är min business. Jag är deras materialare kan man säga.
Vid sidan av att släcka bränder fäller han träd. Och det märktes i säcken. Kottar och grenar och en distinkt doft av barrträd steg ur väskans djup.

Snyftisar om att verksamheter som lever på att sälja alkohol efter 22 på krogen är jag inte intresserad av. Jag är intresserad av att smittspridningen stannar av. Att vårdpersonalen inte blir deprimerade, utslitna och byter jobb. Jag är intresserad av att alla idiotinfluencers som påverkar folk sitter hemma och inte smittar runt. Man dör inte av att vara hemma. man kan snacka på Facetime.

Vår utsikt med fönster hamnade på Velfacs instagramkonto igår. Ja, jag är lite stolt. Och ja jag skäms lite över att gardinerna är i oordning och möblerna huller om buller…men, det är så här det ser ut för det mesta. En verklig bild.

Det är inte hela världen att hålla sig hemma eller uteslutande vara med sina närmaste. Jag älskar att vara med mina närmaste, jag funderar allvarligt på att aldrig träffa några andra någonsin. Coronan tvingar mig, oss, att fundera på vad som är VIKTIGT i livet. Och det är INTE konsumtion i köpcentrum, det är inte drinkar i motljus och Marbella. Det är att vara frisk. Hur han inte alla fatta det? Jo, jag vet, alla bryr sig inte om andra. Det är det enkla svaret. Egoism, girighet, jag jag jag…..

Och det vore väl bra om alla dem faktiskt fick en sväng av detta…eller? Men inte nu. Sen. När sjukvården pallar med.

6 svar på “Restriktioner

 1. Men sen när de är friska måste de ta igen allt de förlorat dvs konsumtion, drinkar i motljus och semester i Marbella m.m m.m.
  Kanske någon enstaka ändrar livsstil…
  Vad tycker du om att folk går och testar sig för att kunna festa?

  1. Jag tycker att…de är IDIOTER kort sagt. Men, med åren blir jag mer och mer övertygad om att jag inte gillar folk i stort. Jag gillar vissa få och tycker att en del borde skickas tillbaka till BB för retur….typ. Man blir galen men inte förvånad alls att världen ser ut som den gör. Helvetet ÄR andra människor, men inte ni då som hänger här, med mig…ni är på mitt lag.;)
   Anna

 2. Jag är precis likadan. Förstår mig inte på flerparten av människor, fler borde vara som du. Hoppas du tillfrisknar snart, verkar ju inte klokt att du ska behöva vara sjuk så länge som är läkare och allt!

  1. Jag håller helt med dig, jag är ju läkare och allt!! Borde få vara frisk ju!!!;) Tack för att du läser och kommenterar! Det gör mig SÅ GLAD!
   /Anna

 3. Vad glad jag blir att du blir glad! Hoppas du blir så glad att du snart blir frisk. Behövs kloka friska människor som du ju!

  1. Fortsätter du kommentera så här trevligt kommer jag bli frisk innan veckan är slut (hoppas jag)
   /A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen