Långtidscovid

Jag funderar och funderar. Det är som att simma på öppet vatten detta. Ingen vet vad som händer efter. Jag kollade på CDCs sida….bockar av symptomen…

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/long-term-effects.html

Av 17 listade symptom har jag åtta tydliga. I den sista kategorin, som är de allvarligaste vet jag ju inte för om man har en inflammerad hjärtmuskel så ser man ju inte det…men att ha konstant feber måste ju göra något med organen tänker jag……

Time will tell. Men nu är planen att jag ska börja arbeta snart….25% föreslog läkaren…då tänkte jag att han var galen. Igår tänkte jag själv 50% och så idag….vill jag aldrig mer arbeta. Jag funderar allvarligt på alternativa sysslor som kan skötas hemifrån….vad som helst.

Ha en trevlig helg, fredagen den 13:e….då föddes min far, en lyckodag!

Jo, man kan beställa min bok nu! Gör det, så kan jag sadla om till författare! Hjälp en stackars doktor att byta bana hörrni;))))

Virens.se

4 svar på “Långtidscovid

  1. Men du kan väl bli influencer! Det verkar ju vara det bästa sättet att bli rik på nuförtiden. Fast du är väl inte tillräckligt korkad. Eller är det så att ju mer korkad man är desto rikare? Typ Blondinbella?

    1. Jag tänker att man liksom är influencer när folk följer och gillar….;) Jag undrar om hon är rikast… hon vill ju gärna at man tror det…./A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen