Influencers…

Jag är sömnlös. Somnade av utmattning kring 18 men väcktes vid 20-ish. Kan inte somna om nu. Såg en bra film med Hugh Grant och Meryl. Om hon Jenkins som inte kunde ta en ton. Mycket underhållande och sorglig.

Sen fanns inget mer intressant. Jag kollade en auktion, läste lite DN och mindes den där grejen med Federley…holy SHIT! Hur ska man tänka kring DET? jag kan erkänna att jag tyckte den där drag-grejen var lite much..men va fan, folk får klä sig som de vill, låtsas de är någon annan (jag gör det när jag skriver och det är mycket spännande) men att leva med en som har sex med barn mot deras vilja. Det är ju en helt annan ”ball game”. Det snackar man sig inte ur. Men det blev så sorgligt att jag körde Margaus D….och finner att hon har fått åka JAS Gripen. Det skulle jag själv MYCKET gärna göra pga min stora kärlek till flygplan, speciellt de som kör jävligt fort. Men, sannolikheten att någonsin få flyga i ett sänktes dramatiskt när min farbror dog. Han kände många JAS-piloter eftersom han större delen av sitt liv arbetat inom flygvapnet.

Hur kommer det sig att vi alla betalat för att hon ska få flyga? Ja, jag är avundsjuk. Och JA, jag vill fan veta det! Är det nån jävla TV-serie eller där hon får åka runt och testa grejer? WTF! Hon kan fan sitta hemma på sin kamare och skriva fler barnböcker med eller utan spökskrivare. Jag blir orolig att vi faktiskt kommer följa i USAs spår och få nån rik människa eller ännu värre skådis eller influencer som ledare här. Vi MÅSTE höja ribban nu, snälla svenska folket, låt er inte charmas av deras flöden och påhittade livsstil. De vill bara ha våra pengar. Alla vill antagligen ALLTID ha något av dig! Beware!

Sov gott!

2 svar på “Influencers…

  1. Nej, nu blev jag riktigt rädd! Margaux som statsminister. Inte helt omöjligt i denna tokiga tid vi befinner oss i. Hon och Ebba Busch. Ska ju vara tjejer nu!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen