Romansbedrägerier

Ska vi göra en insats? Jag har länge funderat på hur det är möjligt att denna marknad kan frodas så. Kärlekstörst osv osv jag vet. Och vi kan ju inte förbjuda att personer tar kontakt med andra. Vad kan man då göra? Jo, jag tänker att vi ALLA kan hjälpa till genom att fördröja bedragarna! Och, såklart anmäla alla försök till oönskade kontakter. Man kan istället för att blockera folk som tar kontakt anmäla kontot. Det är lätt gjort via Instagram, det är ofta där de är och fiskar.

Ledtrådar är märkligt språk som antyder att det är en översättningsrobot som använts.

Det går snabbt i vändningarna och ett enkelt HEJ leder till at man får en massa komplimanger och lyckönskningar.

Personen på motsatta sidan vill VETA ALLT om dig, är du singel, gift eller skild? Har du barn och vad arbetar du med.

Många meddelanden känns slentrianmässiga och samma fraser upprepas.

OCH, när du är på kroken vill personen kunna skriva till dig i en annan form, en app som Hangout eller annat som gör det enklare för dem att hålla många konversationer igång samtidigt.

Så, om vi alla skriver tillbaka så blir de upptagna…och hinner då inte med att lura andra.

Jag brukar vanligen nobba alla förfrågningar men sedan två dagar tänkte jag att jag skulle se vad den här personen hittar på. Det är PÅFALLANDE väl överensstämmande med den teknik som alla vittnar om. Det gör det ännu svårare att förstå hur någon nappar tyvärr. För ingen normal flirt blir så här hjärtlig så snabbt. De är inte ens så slipade att de försöker variera konversationen eller vara personlig.

Jag har inte svarat på länge nu och spelar inte med. Det ska bli intressant att se hur modus operandi ändras eller om de ger upp.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen