Anders Tegnell

Vet ni. Nu ska jag göra något oerhört. Jag ska attackera en anonym mamma från något rysktalande land. Idag åkte jag till ICA för att hämta ut ett paket. Spritad och försiktig och som ni alla vet EJ SMITTBÄRANDE köade jag med AVSTÅND, tog i INGENTING . När jag ska gå UT ur butiken är det packat med folk och precis bakom mig går en liten familj om mor och två halvtonåringar. De är klistrade på min rygg, jag vrider mig för att titta vem som inte fattar att följa restriktionerna och det är en kvinna kanske 10 år yngre än jag. Jag går ut och ser då hennes barn gå iväg med två matlådor som jag antar är deras lunch som de fått välja i butiken.

Och det här är alltså FEL! Man går EN till butiken till att börja med, sen håller man avstånd, minst två METER, ej att förväxla med CENTIMETER som är hundra gånger kortare. Och, ja, man har en skyldighet mot andra men också sig själv att hålla i och ut. Men, kanske inte alla förstår? Det var inte bara hon som inte fattade. Folk är indelade i tre läger. De som fattar och följer regler, de som förstått reglerna med väljer att skita i dem för de inte kan se hela bilden…och kanske de inte heller fattar då(?) och sen de som inget ser och hör alls för att kunna fatta. Nu kom jag på att det finns fyra läger. Det är de som inte ser, hör och om de ändå gjorde det väljer at INTE BRY SIG OM SAKER!

Jag blir galen. Och jag konstaterar återigen, HELVETET är (en del) andra människor!

AJÖ!

Och kram till alla snälla!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen