Coronajul

Jag undrar….är det märkligaste för porrskådisen verkligen att vara den enda utan munskydd??? Och…behöves det FLER porrfilmer? Jag tänker att kanske inte handlingen är det centrala här och att allt som behövs liksom redan är gjort? Finns de personer som tycker att utbudet är för litet och har sett allt??? Jag måste också reservera mig för jag har sett väldigt lite porr, sällan mer än en minut så jag är ingen expert.

Jag vaknar alltid först här hemma, feber eller ej. Jag satte mig för att läsa/skriva och ta en kopp kaffe. Jag upptäckte att jag var för trött och tänkte….att jag skulle handla ett nattlinne. Jag har upptäckt ett nytt märke som heter Love stories. Jag köpte två bh och två trosor innan jul. De är ascoola men lite dyrare än det jag vanligen köper. Så jag klickade på fyra produkter och vips blev det 214 euro. Då blev jag kallsvettig. Och googlade runt på andra ställen att köpa dessa. Men, priserna är ganska oför’ndrade. Och sen…mindes jag att bhn inte haft exakt rätt passform. Jga tycker mig se att kanterna är för vida, att spets sticker ut. Och så kom jag av mig och började fundera på att sy mitt eget nattlinne. Jag har både sidentyg i mängder och spets. Så, kanske det blir av under 2021?

Tylla fick så fina kläder!!!

Jag är väldigt nöjd med julen trots allt, vet ni vad jag fick?

Jo, av mamma min favoritparfym For her av Narcisso Rodrigo, ett vackert läppstift från Dior (vanligen får jag ett i samma nyans från YSL men de var slut, mamma bad om ursökt men jag tyckte detta var mer raffinerat). Av äldsta dottern fick jag hembakade saffransskorpor, en marmelad och sambon hennes hade gjort senap. Min dotter Alva hade köpt puder (använder 4ggr/år men hon gillar smink och verkar tycka jag behövde. Det var väldigt snyggt iallafall. Och sen fick jag saltlakritssås av henne också! Den ser jag fram emot! Inez hade köpt en Gustavsbergstallrik i serien Arter i fara med en VARG på och vet ni, bara en halvtimme innan hade en annan tallrik av samma märke med en blomgirland gått i kras. Hennes farmor (min exsvärmor) hade råkat tappa balkongdörren så den föll. Men se det gjorde ju ingenting för nu har jag en ännu finare tallrik uppe, även den köpt på loppis!

Där hänger den!!
Den här har jag blivit sugen på. Att slippa ha en lampa stående på nattduksbordet vore kanske praktiskt?

Det var det hele! Eller jo, jag fick en vit azalea, en vinröd julros och sen en ostbricka med en röd Chateuneuf du pape ihop med maken. I förväg fick jag också pengar till en torktumlare av mamma!!!

En helt fantastisk jul med andra ord!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen